Barion Pixel
2024.07.18.
FelnőttHírek

Kecskeméten zártuk a felkészülést

A Konferencia Liga selejtezőre készülő Kecskemét otthonában zárta a felkészülést csapatunk. A helyzeteit nagyszerűen értékesítő Kecskemét négygólos győzelmet aratott.

Mieink a Horváth – Tóth (Szűcs 77′), Jagodics (Tar 77′), Kenderes (Görgényi 45′), Csemer (Présinger 77′) – Tajthy (Vogyicska 61′), Csizmadia (Berzsenyi 77′), Zsolnai (Doncsecz 77′), Rabatin (Sejben 61′), Gyuris (Babos 61′) – Szarka (Boros 61′) összeállításban léptek pályára.

A mérkőzést nagyszerűen kezdte csapatunk, többször is szép támadást vezettek mieink. A félidő közepén aztán két hibánkat is könyörtelenül kihasznált Pálinkás, így hiába volt több helyzetünk is a szépítésre a félidő végén 2-0-ás eredménnyel zárult az első játékrész.

A második félidő gyors kecskeméti góllal kezdődött, majd Zsolnai révén sikerült a szépítés. A hajrában aztán egy büntetőt követően ismét eredményes volt a hazai csapat, majd a lefújás előtti másodpercben Szendrei állította be az 5-1-es végeredményt.

Kecskeméti TE – FC Ajka 5-1 (2-0)

Gólszerzők: Pálinkás (2), Banó-Szabó (2), Szendrei illetve Zsolnai

Jövőhéten vasárnap 19 órakor már bajnoki mérkőzés következik, a mieink ellenfele a Soroksár SC lesz az Ajka Városi Sportcentrumban,

Hajrá Ajka!