2024.04.16.
FelnőttHírek

Irimiás Gergő: Magabiztos csapatként kell pályára lépnünk Győrben!

Mérkőzés beharangozó riportsorozatunkban a játékosokkal beszélgetünk az aktuális mérkőzéssel kapcsolatban. A vasárnapi WKW ETO FC Győr elleni idegenbeli mérkőzés előtt fiatal középpályásunkat, Irimiás Gergőt kérdeztük.

Nagyon fontos három pontot szereztünk idegenben a Nyíregyháza ellen. Hogyan láttad a mérkőzést belülről?

Nyíregyházán az időjárás nem volt a legkedvezőbb, a hóesés a mérkőzésig kitartott. Magát a meccset is a kedvezőtlen időjáráshoz tudnám igazából hasonlítani, nem a szép játékról, inkább a küzdelemről szólt a találkozó. Az első félidőben dominálni tudtunk a hazaiakkal szemben, több helyzetet is sikerült kialakítani, az egyik helyzetet pedig Kendinek sikerült gólra váltania, így egygólos előnnyel vonulhattunk a szünetre. A második játékrészben már kiegyenlítettebb volt a játék, de a végén sikerült behúznunk a győzelmet, ezzel pedig nagyon fontos három pontot tudtunk elhozni Nyíregyházáról!

A Győr otthonába látogatunk hétvégén. Mit vársz a mérkőzéstől?

Hosszú hét, és összességében egy hosszú félév van mögöttünk. Mindenképpen egy taktikus, agresszív, de magabiztos csapatként kell pályára lépnünk Győrben ahhoz, hogy vasárnap pontot vagy pontokat szerezhessünk!

Hogyan készülsz fel egy mérkőzésre?

A szakmai stáb már a meccs előtti napokban elkészíti az ellenfélről az elemzést, amit videó formájában nézünk végig. Ezekből a videózásokból építkezem az aktuális mérkőzésre, hiszen sok minden benne van, ami kulcsa lehet a jó eredmény elérésének.

Van valami meccs előtti babonád?

Ha babonának mondható az, hogy már a meccs előtti naptól odafigyelek, hogy mit fogyasztok, akkor nekem ez a babonám. De alapvetően nem vagyok babonás, a kemény munkában hiszek.

Köszönjük szépen, sok sikert! Hajrá Ajka! Együtt a város!

Fotó: Kovács Ivett