Barion Pixel
2024.05.24.
HírekUtánpóltás

U15/U14: 1 pont a Gyirmót ellen

U15-ös és U-14-es csapatunk a hétvégén a Gyirmót korosztályos csapatait látta vendégül az ajkai Városi Sportcentrumban.

U15:

FC Ajka – Gyirmót SE Győr 0-8 (0-5)

FC Ajka: Ruttner – Szabó, József, Kaufmann, Sesztakov, Baksa, Puskás, Kovács J, Juhász (Kovács Cs. 69′), Kassai (Konkoly 59′), Grőber (Szokoli 69′) vezetőedző: Zsidó András

Zsidó András: Hazai bajnoki mérkőzésen a bajnokságot vezető Gyirmót csapata volt az ellenfelünk. A rendkívül jó fizikumú srácokból álló csapat kiemelkedik a mezőnyből.
Már az első félidőben eldöntötték a mérkőzést, igaz ebben partnerek is voltunk, hisz gyengén védekeztünk. A fiúk nem ütköztek. Talán nem is mertek… Bár a 0-5 félidő nem túl biztató, a srácokat csak arra kértem próbáljuk megnehezíteni a dolgukat.
Ebben a játékrészben már voltak biztató jelek. Egy-két szép támadást is tudtunk vezetni. Juhász Gábor kiugratásából Grőber Máté került helyzetbe, de nem tudta gólra váltani a lehetőséget. Kovács János is teremtett magának lehetőséget, de kapura lövésig nem jutott a létszám- és erőfölényben lévő védők között.
Kapusunk, Ruttner Máté – bár 8 gólt kapott – nagyon sok remek védést mutatott be! Sokszor kiszolgáltatott helyzetben volt, amiről nem tehetett.
A bajnokságot nem kezdtük jól, de nem szabad elveszíteni a hitet. Minden mérkőzésből lehet/kell tanulni!

U14:

FC Ajka – Gyirmót SE Győr 0-0

Jók: Pákai, Varga, Csörnyei, Kocsi, Tóth G.

FC Ajka: Auerbach – Hriczu, Varga, Pákai, Tóth, Kocsi, Csörnyei, Bördei (Horváth 82′), Czintula, Pápai (Modory 62′), Fischl (Lepsényi 73′) vezetőedző: Csörnyei Zoltán

Csörnyei Zoltán:  Igazságos döntetlen született, az első félidőben a vendég csapat a másodikban a hazai csapat állt közelebb a gólszerzéshez.