Barion Pixel
2024.06.21.
FelnőttHírek

Következő ellenfelünk: WKW ETO FC Győr

A Nyíregyháza elleni mérkőzésünkkel véget ért az őszi szezon, amit csapatunk a 10. helyen zárt.  Téli szünet helyett, azonban a hétvégén már a tavaszi fordulóból előrehozott első forduló következik, ahol csapatunk Győrben vendégszerepel.

A két csapat a Merkantil Bank Liga 2020/21-es szezonjának nyitófordulójában Ajkán, 2500 néző előtt mérte össze erejét. A mieink 0-0-ás első félidőt követően a második játékrészben Nagy Krisztián, majd a csereként pályára lépő Zsolnai Richárd góljaival kétgólos előnyre tettek szert, a hajrában a vendégeknek Priskin Tamás révén csak a szépítésre volt erejük.

Legutóbbi győri vendégszereplésünk óta szinte napra pontosan 1 év telt el (2019.12.08.), ahol gól nélküli félidőt követően a második játékrész elején gyorsan emberelőnybe kerültünk Kalmár Olivér kiállítása miatt, majd nem sokkal később Horváth Péter révén a vezetést is megszereztük.  A házigazdák a hajrában Nemanja Andric és Horváth Zoltán góljaival megfordították a mérkőzést , így akkor vereséggel távoztunk az ETO Parkból.

2020.12.06. 13.00

WKW ETO FC Győr – FC Ajka

“Hajrá Ajka” “Együtt a Város!”

A mérkőzést az alábbi linken lehet élőben követni: