Barion Pixel
2024.06.21.
FelnőttHírek

Jeney Gyula: Hazai pályán mi vagyunk az esélyesek!

A Csákvár elleni döntetlen után hétvégén hazai pályán folytatódik számunkra a pontvadászat, a Nyíregyháza Spartacus FC lesz a vendégünk. A mérkőzés előtt vezetőedzőnkkel, Jeney Gyulával beszélgettünk.

Döntetlennel zárult a Csákvár elleni találkozó. Hogyan értékelnéd a mérkőzést?

Tanulságos mérkőzésen vagyunk túl, van miben fejlődnünk. Főleg a védekezésben voltak problémáink, egyéni védekezési hibák, tengelyben való védekezési hibák, rossz kommunikáció, így többször tudott megbontani minket a Csákvár, mint arra számítottunk. Vezettünk, így a hazaiak többet kockáztattak, agresszívebben támadtak minket. Azt gondolom, ha ekkor labdabirtoklásnál jobb döntéseket hoztunk volna, akkor lezárhattuk volna a mérkőzést. Egy ártalmatlan szöglet szituációból, szinte kontakt nélkül kaptunk egy gólt, ami rendkívül bosszant, de ez van, mennünk kell tovább!

A Nyíregyháza Spartacus FC-t fogadjuk hazai pályán vasárnap. Mit vársz a mérkőzéstől?

Készülünk a Nyíregyháza ellen. Remélem, a támadóink megtalálják már a góllövő cipőjüket is, mert a játékukkal semmi probléma nincsen. Hazai pályán mi vagyunk az esélyesek, teljesen mindegy ki az ellenfél, itthon kell tartanunk a pontokat. Szeretnénk most már ismét győztesen elhagyni a pályát!

Köszönjük szépen, sok sikert kívánunk! Hajrá Ajka! Együtt a város!