Barion Pixel
2024.07.17.
FelnőttHírek

Gyuris Aurél: Nem is kérdés, a három pont a célunk!

Mérkőzés beharangozó riportsorozatunkban a játékosokkal beszélgetünk az aktuális mérkőzéssel kapcsolatban. Hétvégén hazai közönség előtt fogadjuk a Nyíregyháza együttesét, a mérkőzés előtt fiatal támadónkat, Gyuris Aurélt kérdeztük.

Egy pontot hoztunk el Csákvárról. Hogyan láttad a mérkőzést?

Úgy gondolom, hogy jól játszottunk a Csákvár ellen, mindenki, aki pályára került, hozzá tudott tenni a mérkőzéshez és a játékhoz. Az első félidőben több helyzetünk volt, amiből csak egyet sikerült értékesítenünk. A második játékrész elején egy kisebb vihar zavarta meg a találkozót, ami sem a pályának, sem a játéknak nem tett jót. A végén egy pontrúgásból tudtak egyenlíteni a hazaiak, egy véleményes bírói ítélet után. Igaz, csak egy pontot tudtunk elhozni, de jól játszott a csapat, és mennünk kell tovább, a következő meccsre kell már fókuszálnunk!

Hétvégén a Nyíregyháza csapata lesz a vendégünk. Mit vársz a mérkőzéstől?

Nem is kérdés, a három pont a célunk! Azt gondolom, hogy jó formában van a csapat, erősnek érezzük magunkat és szeretnénk dominálni a pályán a Nyíregyháza ellen. Biztos vagyok benne, hogy mindent meg fogunk tenni a győzelemért, és keményen dolgozunk tovább a céljainkért!

A héten az U19-es válogatottban szerepeltél. Milyen tapasztalatokkal, érzésekkel tértél vissza a csapathoz?

A héten a válogatottal készültünk az Európa bajnoki selejtezőre Spanyolországban, ahol két mérkőzést vívtunk Észtország ellen. A keddi mérkőzésen gólnélküli döntetlent játszottunk az ellenfelünkkel, és kezdőként szerepelhettem a mérkőzésen, a csütörtöki összecsapáson pedig 2-1-es győzelmet arattunk ellenfelünk felett. Pénteken utaztunk haza Magyarországra, a szombati edzésen pedig már a csapattal készülök a hétvégi bajnoki mérkőzésre. Mindig jó és különleges érzés nemzetközi mérkőzésen szerepelni, és magamra ölteni a címeres mezt!

Köszönjük szépen, sok sikert! Hajrá Ajka! Együtt a város!