Barion Pixel
2024.05.24.
FelnőttHírek

Berzsenyi Kevin: Remélem, hogy a szurkolók segítségével itthon tudjuk tartani a három pontot!

Mérkőzés beharangozó riportsorozatunkban a játékosokkal beszélgetünk az aktuális mérkőzéssel kapcsolatban. A szerdai DVTK elleni idegenbeli találkozó után vasárnap hazai pályán van esélye javítani a csapatnak, az Aqvital FC Csákvár lesz a vendégünk. A mérkőzés előtt fiatal támadónkat, Berzsenyi Kevint kérdeztük.

Nem sikerült a pontszerzés a DVTK ellen. Hogyan láttad a mérkőzést?

Az első félidőben teljesen szervezett volt a csapat és teljes mértékben felvettük a versenyt a Diósgyőrrel. Sajnos a második félidőben akadtak hibák, amit a hazaiak kíméletlenül ki is használtak, és ezáltal mezőnyben fölénk tudtak kerekedni. Csalódott vagyok, hogy nem sikerült jobb eredményt elérnünk.

Vasárnap hazai közönség előtt fogadjuk a Csákvár csapatát. Mit vársz a mérkőzéstől?

Nagyon várom már a Csákvár elleni mérkőzést. Remélem, hogy a szerdai botlás után a szurkolók segítségével itthon tudjuk tartani a három pontot! Különösen fontos lesz számomra ez a mérkőzés, hiszen jó pár volt csapattársam játszik Csákváron.

Első mérkőzésedet játszottad végig a felnőtt mezőnyben a DVTK ellen. Mit vársz a szezonban magadtól?

Nagyon örülök, hogy végig pályán lehettem a DVTK ellen, bár akkor lettem volna igazán boldog, ha egy jó eredménnyel térünk haza. Az idei szezonban a lehető legtöbb időt szeretném a pályán tölteni, hiszen ez az év a fejlődésem szempontjából is egy fontos időszaknak ígérkezik. Örülnék, ha gólokkal és gólpasszokkal tudnám segíteni a csapatot!

Köszönjük szépen, sok sikert! Hajrá Ajka! Együtt a város!