2024.04.20.
FelnőttHírek

Kis Károly: Bízom benne, hogy meg tudjuk ismételni a Békéscsaba elleni teljesítményt!

Szép győzelemmel kezdte a 2021-es bajnoki szezont csapatunk. A békéscsabai idegenbeli mérkőzés után hazai pályán is megkezdjük a tavaszi menetelést, a Csákvár együttesét fogadjuk vasárnap. A mérkőzés előtt vezetőedzőnket, Kis Károlyt kérdeztük.

Győzelemmel indítottuk a tavaszt a Békéscsaba otthonában. Hogyan értékelnéd a mérkőzést?

Vasárnap nagyszerű győzelmet arattunk, Békéscsabán sosem könnyű nyerni. A játékosok remek teljesítményt nyújtottak, egységes volt a csapat és magabiztosan tudtunk nyerni. Egy kritikusabb negyed óra volt a mérkőzésen, amikor a hazai csapatnak voltak jó lehetőségei, de jól védekeztünk, és a hajrában el tudtuk dönteni a találkozót! Nagyon bízom benne, hogy ez a győzelem lökést ad, hiszen a jó rajt nagyon sokat számíthat

Vasárnap hazai pályán folytatjuk a bajnokságot, a Csákvár együttese érkezik hozzánk. Mit vársz a mérkőzéstől?

A Csákvár csapata a bennmaradásért küzd, de ez a jelenlegi helyezésük senkit ne tévesszen meg! Jó játékosállománnyal rendelkeznek, és a számok is azt mutatják, hogy viszonylag sok gólt szereztek az ősszel. Mozgékony támadósorral és középpályával rendelkeznek. Bízom benne, hogy meg tudjuk ismételni a Békéscsaba elleni teljesítményt! Annak ellenére, hogy a Csákvár jobb, mint amit a jelenlegi helyezése mutat, mindenképpen szeretnénk ellenük itthon tartani a három pontot!

Köszönjük szépen, sok sikert! Hajrá Ajka! Együtt a város!

Fotó: Kovács Ivett