Barion Pixel
2024.05.21.
HírekUtánpóltás

U15/U14 eredmények

U15 eredmények: 

FC Ajka – Sopron 0-3 (0-0)

FC Ajka: Ruttner – Szabó, József, Kaufmann, Bakos, Sesztakov, Baksa, Puskás, Kovács J. (Szokoli 69′), Juhász (Konkoly 67′), Grőber (Soós 74′)

Zsidó András vezetőedző: A bajnokságban előkelő második helyen álló Sopron csapatát fogadtuk. Tudtuk, hogy nem mi vagyunk a mérkőzés esélyesei, de szerettük volna megnehezíteni az ellenfél dolgát. Ez az első félidei fegyelmezett játékunknak köszönhetően sikerült is, 0-0-al vonultunk szünetre. A második félidőben sem sokat változott a játék képe, a Sopron többet birtokolta a labdát, s végül – ahogy a koncentrációnk lanyhult (fejben elfáradtunk) – 3-0-ra kikaptunk. A vereség ellenére dicséret illeti a fiúkat. A védekezésünk mellett maradt erőnk támadásokat is vezetni, s ha picit jobban koncentrálunk a végjátékban, meglepetést is tudtunk volna okozni. Ebből a vereségből lehet erőt meríteni!

Csornai VSE – FC Ajka 5-0 (3-0)

FC Ajka: Ruttner – Szabó (Kovács 67′), József, Bakos, Sesztakov, Konkoly, Baksa, Puskás, Kovács J., Juhász, Grőber (Soós 67′)

Zsidó András vezetőedző: Soron következő mérkőzésünkön Csorna ellen gyenge, enervált játékunkkal megint nem sikerült pontot szereznünk. Egyéni- és csapat szinten is alulmaradtunk a nem túl acélos ellenfelünkkel szemben! Az 5 kapott gól még akkor is sok, ha ebből többet is ajándékba adtunk.. Össze kell kapni magunkat, hogy bebizonyítsuk, több van bennünk annál amit mutatunk

U14 eredmények: 

FC Ajka – Sopron 3-0 (0-0)

Jók: Varga Á, Kocsi M, Czintula T, Pápai Sz

FC Ajka: Ódor – Hriczu, Pákai, Tóth, Kocsi, Csörnyei, Bödör (Modory 41′), Czintula, Pápai (Vetsey 78′), Fischl (Lepsényi 78′), Varga

Csörnyei Zoltán vezetőedző:  Kiegyenlített első félidő után, a másodikban bátrabb játékkal megszereztük a győzelmet az osztály egyik legjobb csapata ellen.

Csornai VSE – FC Ajka 0-4 (0-1)

Gólszerzők: Pákai, Czintula, Varga , Fischl

Jók: Varga Ádám, Vetsey Zalán, Czintula Tibor.

FC Ajka: Ódor – Kocsi, Lepsényi (Gfellner 58′), Csörnyei, Czintula, Horváth (Pápai 41′), Németh (Pákai 22′), Fischl, Varga, Vetsey, Modory (Tóth 41′)

Csörnyei Zoltán vezetőedző: Egy kellemes ellenféllel szemben, egy gyenge játékkal elért győzelem. Pozitívum hogy nem kaptunk gólt.