Barion Pixel
2024.05.20.
FelnőttHírek

Következő ellenfelünk: a koronavírus!

Szurkolóink megszokhatták, hogy mérkőzésfelvezető sorozatunkat mindig a soros ellenfelünk bemutatásával indítjuk. Jelenleg úgy érezzük, hogy a hétvégi összecsapáson nem az éppen soron következő csapat, hanem a minden napi életünket jelentősen befolyásoló világjárvány, a koronavírus lesz az ellenfelünk.

Ahogy arról már korábban irtunk, sajnos csapatunkat sem kerülte el a járvány. A hatóságok és az MLSZ előírásait betartva, az érintett személyeket elkülönítettük. Vezetőségünk a jelenlegi vis major helyzetben azt látta a legjobb megoldásnak, ha a hétvégi mérkőzés elhalasztását kezdeményezi. A helyzet megértéséhez fontos tudni, hogy az MLSZ elnökségének határozata szerint csapatonként 1 mérkőzést lehet elhalasztani a koronavírus járványra hivatkozva, de azt is csak az ellenfél hozzájárulásával lehet. Együttesünk azonban hiába adott be halasztási kérelmet, ellenfelünk a fairplay szemléletet figyelmen kívül hagyva, nem járult hozzá a halasztáshoz, így nincs más választásunk, a hétvégén pályára kell lépnünk.

Csapatunk a nehézségek ellenére mindent meg fog tenni a pályán a sikerért! Reméljük, szurkolóink minél nagyobb számban fognak biztatni minket a lelátóról.

Hajrá Ajka! Együtt a város!