Barion Pixel
2024.05.21.
HírekUtánpóltás

Bozsik tornák

Csicsics Richárd U12 vezetőedző: Marcaliban léptünk pályára a kiemelt Bozsik torna 2. tavaszi fordulójában. Ezúttal több játékos is lehetőséget kapott, aki ilyen szintű tornán még keveset bizonyíthatott. A fiúk akaratból, küzdeni tudásból jelesre vizsgáztak, és az edzésen gyakoroltakból is visszaköszönt néhány elem. Ez az eredményekben sajnos nem látszott meg, de a fiúknak még sok idejük van ebben a korosztályban a fejlődésre. Ezen a napon Bódis Mátyás és Dallos Máté mezőnymunkája emelkedett ki, mellettük pedig Bakos Áron szélső játéka dicsérhető.

A csapat tagjai (a képen balról jobbra): Egyed Bálint (c), Dallos Máté, Kovács Mihály, Csizmadia Csanád, Takács Gergő, Bódis Mátyás, Farkas Mátyás, alsó sor: Czuppon Armandó, Horváth Dávid, Bakos Áron, Gábri Barnabás, Hegedüs István, Poór Barnabás

Eredményeink:

FC Ajka – Devecser SE 0-1

FC Ajka – Haladás VSE 0-1

FC Ajka – Tapolca IAC 0-0

FC Ajka – Marcali VFC 0-1

FC Ajka – Celldömölk VSE 1-2 (gól: Horváth D.)

Svecz Edvárd, U11 vezetőedző: 

Remekül sikerült a hazai szereplésünk. 12 játékos játszott, egy beteget kellett nélkülöznünk.

Kitűztem a csapat elé egy külön célt, és motiváló hatással igyekeztem megvalósításra érdemessé tenni. A pozitív gólarány, vagy legalább nullás az 5 mérkőzés lejátszása után volt a kitűzött cél. A gyerekek 8 :3 -as gólaránnyal zártak, négy meccsen is szereztünk gólt vagy gólokat, és háromszor érintetlen maradt a hálónk. Ez számomra az igazi győzelem, sokkal inkább, mint az ellenfél éppenséggeli legyőzése! Egyébként négyszer ez is összejött ezen a napon.
Párharcokban,  és kapura való határozottabb játékban kiválót nyújtottunk, amit a 8 gólon túl még számtalan helyzet, 2 – 3 alig lesgól is bizonyít.
Minden játékosnak ígértem a cél elérése kapcsán egy külön kitüntető oklevelet, amit a jövő hét elején meg is kapnak!
A napi különdíjat pedig Polgár Zsombor érdemelte ki egészen kiváló játékával.
Kocsis Attila U10 vezetőedző: 

Szombaton folytatódott a régiós Bozsik sorozat, ezúttal hazai pályán láttuk vendégül ellenfeleinket. Kicsit álmosan kezdtük a tornát a Lurkó csapata ellen, sokszor lemaradtunk védekezésben és ezt gólokkal büntette az ellenfél. A mérkőzés végén megbeszéltük a hibákat és egy rendkívül fegyelmezett játékot tudtunk bemutatni a folytatásban. Nagyon jól működött az szoros emberfogás és letámadás amivel nem tudott mit kezdeni a Mosonmagyaróvár csapata, sajnos a mérkőzés végén becsorgott egy nem túl erős lövés és döntetlennel zártunk. A Gyirmót csapatát könnyedén legyőztük ezúttal, de a Sopron gyors, dinamikus játékával most nem tudtunk mit kezdeni és vereség lett a vége. Utolsó mérkőzésen a Pápa csapatával mérkőztünk, akiket még nem sikerült megszorítani. Sajnos hamar kétgólos hátrányba kerültünk, de nagy akarattal sikerült kiegyenlíteni és még az utolsó pillanatokban a győzelem is meg lehetett volna, ami nem sikerült de ennek a döntetlennek is nagyon örültek a fiúk. Összességében dicséret illeti a csapatot a teljesítményért, a továbbiakban azon kell dolgoznunk, hogy a fegyelmezettség minél hosszabb ideig fennmaradjon, mert akkor tudunk igazán sikeresek lenni. Ezen a napon Tromler Benedek került kiemelésre a csapatból, kapusunknak nagyon sok dolga volt, sokszor bravúros védéseket bemutatva. A többieket, mint csapat tudtam megdicsérni.