Barion Pixel
2024.07.18.
FelnőttHírek

Kis Károly: A nehézségeink ellenére szeretnénk itthon tartani a három pontot!

Két hét után ismételten hazai pályán játszik a csapat szerdán, a BFC Siófok együttesét fogadjuk. A mérkőzés előtt vezetőedzőnket, Kis Károlyt kérdeztük.

Vereséggel zárult a DVSC elleni idegenbeli találkozó. Hogyan értékelnéd a mérkőzést?

Az első félidőben kifejezetten jól játszottunk. Nem csak partiban voltunk az ellenfelünkkel, hanem nagy helyzeteket is ki tudtunk dolgozni. Sajnos ezekért a kihagyott helyzetekért a mérkőzés végén nagy árat fizettünk. A második félidőben egy váratlan gólt kaptunk, és sajnos másodszor fordul elő, hogy egy rövidzárlat volt a csapat játékában, ami miatt a Debrecen jelentős előnybe került. A csapat nem adta fel, és 3:0 után sikerült visszajönni a mérkőzésbe, sőt 3:2 állásnál az egyenlítésre is volt lehetőségünk, de ezt elmúlasztottuk. Sokat hibáztunk, és a Loki ezt ki tudta használni a mérkőzés végén. Az, hogy sokáig partiban tudtunk lenni a Debrecennel mindenképpen biztató, ugyanakkor ilyen üres járatok nem férnek bele a játékunkba.

Szerdán ismét hazai pályán játszik a csapat, a BFC Siófok együttesét fogadjuk. Mit kell tudni az ellenfélről?

A Siófok rendezte a sorait, és nagyszerű, fegyelmezett játékkal tudta legyőzni a Vasast az előző fordulóban. Nagyon egységes játékot mutattak be, és ez az eredmény annak ellenére meglepetés, hogy a Vasas nem először bukik el mérkőzést. Több olyan játékosuk is van, akik magasabb osztályban szerzett rutinnal rendelkeznek.

Mit vársz a mérkőzéstől?

Úgy gondolom, hogy minden mérkőzés három esélyes. A nehézségeink ellenére szeretnénk itthon tartani a három pontot!

Köszönjük szépen, sok sikert! Hajrá Ajka! Együtt a város!

Fotó: Kovács Ivett