Barion Pixel
2024.05.19.
FelnőttHírek

Ketten aláírtak

Mint arról korábban beszámoltunk, három új játékos leigazolásán dolgozott az elmúlt napokban a vezetőség. A mai napon két játékossal már sikerült megegyeznünk, míg a harmadik labdarúgó bejelentése a hét második felében várható.

Tóth Gergely Csaba az Újpest illetve az MTK korosztályos csapataiban kezdte pályafutását, utóbbi színeiben az NB II.-ben is bemutatkozhatott, majd előbb a Dunakeszihez, később pedig Pénzügyőrhöz igazolt. A Vác 2013-ban szerződtette a védőként és védekező középpályásként is bevethető játékost. A Pest megyei együttesben rögtön alapemberré vált, hiszen hat év alatt több mint kétszáz tétmérkőzésen húzta magára a váciak szerelését, s része volt a megyei első, majd a harmadosztályból való feljutásnak. Gergely legutóbb az NB I-es Kaposvári Rákóczi labdarúgója volt, aki most fél + 1 éves szerződést írt alá egyesületünkkel.

Tar Zsolt a Puskás Akadémia és a Videoton korosztályos csapataiban kezdte pályafutását, majd később mindkét együttes NB I-es csapatában bemutatkozhatott. 2018 nyarán igazolt Győrbe, ahol első évében még alapembernek számított, az előző fél évben azonban kevesebb játéklehetőséghez jutott. A védelemben bevethető Tarr fél + 1 éves szerződést írt alá egyesületünkkel.

Sok sikert kívánunk ajkai pályafutásukhoz.