Barion Pixel
2024.07.17.
FelnőttHírek

Gaál Bálint: Meg kell szereznünk az első idegenbeli győzelmünket!

Mérkőzés beharangozó riportsorozatunkban a játékosokkal beszélgetünk az aktuális mérkőzéssel kapcsolatban. Hétvégén idegenbe látogat a csapat, a Szombathelyi Haladás ellen játszanak a fiúk.  A mérkőzés előtt támadónkat, Gaál Bálintot kérdeztük.

Megszakadt a hazai veretlenség, vereséget szenvedtünk a Győrtől itthon. Hogyan láttad a mérkőzést?

Sajnos nem sikerült folytatni a jó hazai sorozatot, és elveszítettük az itthoni veretlenségünket. Nem játszottunk jól, ezt ki kell mondani. Tipikusan az a mérkőzés volt, ami bármeddig tarthatott volna, nem tudtuk volna bevenni az ellenfél kapuját. Rengeteg szurkoló látogatott ki a mérkőzésre, így különösen fájó, hogy ilyen támogatás mellett sem tudtuk megnyerni a találkozót.

Vasárnap a Szombathelyi Haladás lesz az ellenfelünk. Mit vársz a mérkőzéstől?

Meg kell szereznünk az első idegenbeli győzelmünket! Tavaly az idegenbeli szerepléseink rendre nem úgy sikerültek, ahogyan azt szerettük volna, és az idei szezonban sem sikerült eddig győzelmet aratnunk vendégként. A Haladás egy jó csapat, ismerjük Őket, azonban jelenleg nincsenek kirobbanó formában, így azt gondolom, hogy jó esélyünk lehet a győzelemre! Mindent meg fogunk tenni azért, hogy sikeresen szerepeljünk!

Hogyan értékelnéd a csapat eddigi teljesítményét?

Eddig főleg hazai pályán sikerült jó teljesítményt nyújtanunk, és ez a pontjaink számában is megmutatkozik. Nem kezdtük rosszul a szezont, azonban az idegenbeli szereplésünkön mindenképpen javítanunk kell, eredményesebben kell futballoznunk!

Köszönjük szépen, sok sikert! Hajrá Ajka! Együtt a város!