2024.04.17.
FelnőttHírek

Kis Károly: Újabb nehéz feladat vár Ránk!

Idegenben folytatódik a bajnokság, A Szombathelyi Haladás lesz a hétvégi ellenfele a csapatnak. A mérkőzés előtt vezetőedzőnkkel, Kis Károllyal beszélgettünk.

Nem sikerült megtartani a hazai veretlenséget az ETO ellen. Hogyan értékelnéd a mérkőzést?

Megszakadt a hazai veretlenségünk, hiszen egy góllal kikaptunk az ETO csapatától. Az ellenfél vezető gólja után a játékosok nagy erővel próbáltak rohamozni, megpróbáltak mindent megtenni az egyenlítésért, de igazából nagy gólhelyzetet nem tudtunk kialakítani. Mondhatnám úgy is, hogy meddő fölényben játszottunk a mérkőzésen. Nagy kár ezért a vereségért, mert bíztam benne, hogy itthon folytatni tudjuk a jó szereplést, de most már előre kell tekinteni.

Hétvégén a Haladás vendégei leszünk. Mit vársz a mérkőzéstől?

Újabb nehéz feladat vár Ránk! A héten edzőváltás történt a szombathelyieknél, és nem lehet előre megjósolni, hogy ez mit vált majd ki a csapatból. Mind a két csapat lendületes játékot játszik, jó játékkal szeretnénk előrukkolni. Szombathelyen általában jól szokott menni a csapatnak a játék, még ha ez nem mindig párosult jó eredménnyel az utóbbi időben. Bízom benne, hogy eredményesek tudunk lenni!

Köszönjük szépen, sok sikert kívánunk! Hajrá Ajka! Együtt a város!