Barion Pixel
2024.06.21.
FelnőttHírek

FC Ajka vezetőségének közleménye

Tisztelt Szurkolóink!

Ismét egy olyan találkozón vagyunk túl, amely rengeteg érzelmet váltott ki belőlünk és amelynek hatása még a mai napon is érezhető!

Először is szeretnénk megköszönni azt a támogatást és azt a szurkolást, amelyet szurkolóinktól hétről hétre kapunk a lelátókról. Nekünk ez a célunk, ezért akarjuk ezt a csapatot! Örömet szerezni, közösséget építeni, élvezni ennek a csodálatos sportnak minden egyes pillanatát.

Mindezek ellenére úgy érezzük, hogy nem mehetünk el szó nélkül amellett, hogy a sport egyik legfontosabb alappillére, a tisztelet hiányzik irányunkba. Nem tisztelik azt a munkát és azokat a törekvéseket, amelyet a hazai labdarúgásért teszünk és a jövőben is tenni szeretnénk.

Szurkolóink is tudják, hiába ad lehetőséget a szabályzat halasztásra a koronavírusjárvány idején, ha ahhoz mindenki beleegyezése szükséges. Tesztekkel igazoltuk, hogy játékosaink körében is felütötte a fejét a járvány, többen is megfertőződtek, de ennek ellenére halasztani így sem lehetett. Nekünk legalábbis nem! A lehetetlennek tűnő helyzetet megoldottuk, kiálltunk.

A tiszteletet ennek ellenére nem kaptuk meg! Az utóbbi hetekben számtalan negatív döntés hátráltatott bennünket mind a pályán, mind a pályán kívül.

Mi nem szeretnénk mást csak azt, hogy a szabályok egytől egyig ugyanúgy vonatkozzanak mindenkire! Szeretnénk, hogy tiszteljék azt a munkát, aminek eredményeképpen hétről-hétre a lakosság közel 10%-a kilátogat a mérkőzéseinkre, hogy tiszteljék azt a munkát, amelyet a szakmai stáb és a játékosaink ebbe belefektetnek nap mint nap.

Mi nem kérünk mást, csak egyenlő elbírálást és egyenlő bánásmódot mind az ellenfeleinktől, mind a játékvezetőktől!

Kedves Szurkolóink! Ebben a nehéz helyzetben is várjuk támogatásotokat és köszönjük a szurkolást! Együtt sikerülni fog!

Hajrá Ajka! Együtt a város!

Geri Gyula, FC Ajka ügyvezető