Barion Pixel
2024.05.19.
FelnőttHírek

Fodor Péter: Kellemetlen ellenfél érkezik vasárnap!

Mérkőzés beharangozó riportsorozatunkban a játékosokkal beszélgetünk az aktuális mérkőzéssel kapcsolatban. Egy hét szünetet követően hazai pályán folytatjuk a bajnokság küzdelmeit, a Dorogi FC lesz a vendégünk vasárnap. A mérkőzés előtt fiatal védőnket, Fodor Pétert kérdeztük.

Győzelemmel ért véget a Szentlőrinc elleni találkozó. Hogyan láttad a mérkőzést?

Egy nagyon küzdelmes mérkőzésen vagyunk túl, hiszen a Szentlőrinc egy jó erőkből álló csapat. Nagyobb arányú győzelmet is arathattunk volna, azonban voltak hibáink a mérkőzés során amiket nem tudtunk kiküszöbölni. A végjátékban mind két csapatnak volt több helyzete is, de a szerencse a mi oldalunkon állt, így el tudtuk hozni idegenből a három pontot!

Hétvégén itthon fogadjuk a Dorogi FC csapatát. Mit vársz a mérkőzéstől?

A Dorog személyében egy igen kellemetlen ellenfél érkezik vasárnap, kemény mérkőzésre számítok. Úgy gondolom, hogy ha úgy tudunk játszani, ahogyan az hozzánk „méltó”, akkor itthon fogjuk tudni tartani a három pontot!

3 forduló van hátra az évből. Mit vársz a csapattól ezeken a fordulókon?

Első körben a soron következő, Dorog elleni mérkőzésre koncentrálunk, de határozott szándékunk szépen befejezni az évet, és a hátralévő három mérkőzésen mind a 9 pontot be szeretnénk gyűjteni!

Köszönjük szépen, sok sikert! Hajrá Ajka! Együtt a város!