Barion Pixel
2024.06.21.
FelnőttHírek

A Szeged mérkőzés margójára

Kedves Sportbarátaim!

A tegnap esti mérkőzésen történtek után az FC Ajka ügyvezetőjeként az alábbi nyilatkozatot teszem.

A Klub vezetősége teljes mértékben elhatárolódik néhány szurkolói megnyilvánulástól, amelyet a különböző portálokon lehetett olvasni. Nem történt semmiféle csalás vagy a mérkőzés szándékos elfújása. Mikor beneveztünk a bajnokságba is tisztában voltunk vele, hogy a játékvezetés a labdarúgás része. Történhet olyan egy mérkőzésen, hogy a játékvezető úgy lát egy szituációt, amely nem volt szabálytalan és nem volt a büntetőterületen belül, hogy az volt és ott volt. Dönthet úgy, hogy valakit kézen rúgnak 1 méterről izomból az 11 es és sárga lap. Dönthet úgy, hogy valakinek a melléről felpattan a labda az kéz és 11-es, de az nem sárga lap. Sajnos ez benne van a sportban.

Úgy is dönthet, ha a másik oldalon valaki kézzel elvetődve beleüt a kapura tartó lövésbe, a labda irányt változtat, az nem 11 es. De ez is benne van. Csak kár a mások munkáját furcsa teljesítménnyel elrontani, úgy, hogy mindez 2:0-s hazai vezetésnél egy félidő alatt történik, hogy a hazai csapat kap egy rakat sárga lapot, az ellenfél pedig egyet sem…..

Most történt velünk másodszor hazai pályán, hogy 3 tizenegyest ítéltek ellenünk. Nem tudom van-e még csapat akivel történt ilyen. Tudjuk, hogy nehéz ezt feldolgozni, de fel kell! Menni kell tovább.

Lesznek, akik szerint sírunk megint. Nekik Üzenem. Nem, Nekünk nincs rá szükségünk!

Amire van és amit elvárunk az az, hogy egyenlő feltételek mellett játszhassunk. Még akkor is, ha csak egy kis város csapata vagyunk, nagy célokkal!

A többi történelem!

Együtt a város!

Tiszteld az embert!