Barion Pixel
2024.05.24.
FelnőttHírek

Kis Károly: Bízom benne, hogy meg tudjuk nehezíteni a Vasas dolgát!

A szerdai Szeged elleni döntetlen után vasárnap ismét pályán a csapat, a Vasashoz látogatunk. A mérkőzés előtt vezetőedzőnket, Kis Károlyt kérdeztük.

Döntetlent játszottunk itthon a Szeged ellen. Hogyan értékelnéd a mérkőzést?

A Szeged elleni mérkőzésről talán kár is beszélni, nagyon nehéz túllépni rajta. Hétvégén fontos mérkőzés és nehéz feladat vár ránk, így csak előre szabad tekintenünk, és a hétvégi meccsre koncentrálnunk. Annyit azonban megjegyeznék, hogy az elmúlt két mérkőzésünkön furcsa döntések születtek, ami miatt nagyon csalódott vagyok, mert egyik ellenfelünk sem játszott le bennünket a pályán, de hát szokták mondani, hogy tévedni lehet.

Vasárnap Budapestre utazik a csapat, a Vasas FC lesz az ellenfelünk. Mit vársz a mérkőzéstől?

Hétvégén a bajnokság egyik legjobb csapata ellen kell majd helyt állnunk, ami nagyon nehéz feladatnak ígérkezik. Az angyalföldi alakulat nagyon jó és rutinos játékosállománnyal rendelkezik. Kicsit nehezebben lendültek bele a játékba a szezon kezdetén, de aztán rendezni tudták a sorokat. Biztos vagyok benne, hogy fel fognak jutni az első osztályba. Annak ellenére, hogy vannak eltiltott játékosaink, bízom benne, hogy meg tudjuk nehezíteni a Vasas dolgát.

Köszönjük szépen, sok sikert! Hajrá Ajka! Együtt a város!

Fotó: Kovács Ivett