2024.04.20.
FelnőttHírek

Gaál Bálint: Be kell gyűjtenünk a három pontot!

Mérkőzés beharangozó riportsorozatunkban a játékosokkal beszélgetünk az aktuális mérkőzéssel kapcsolatban. Vasárnap a tavaszi szezonban először lép pályára hazai közönség előtt a csapat, a Kecskeméti TE Hufbau együttese lesz a vendégünk. A találkozó előtt támadónkat, Szarka Ákost kérdeztük.

Nem sikerült jól a nyitány, vereséget szenvedtünk Siófokon. Hogyan láttad a mérkőzést belülről?

Sajnos nem úgy sikerült elkezdenünk a tavaszt, ahogy azt elképzeltük, hiszen vereséget szenvedtünk Siófokon. Úgy érzem, hogy a döntetlen talán reálisabb eredmény lett volna. Óriási szél volt, és ilyen időjárási körülmények között bármi előfordulhat, azt gondolom, hogy most a szerencsésebb csapat nyert. Megyünk tovább, ki kell küszöbölnünk a hibákat, amiket vétettünk, és arra kell koncentrálnunk, hogy a következő mérkőzésen jobban szerepeljünk!

Vasárnap hazai pályán fogadjuk a Kecskemét együttesét. Mit vársz a mérkőzéstől?

Mindenképpen győzelmet várok magunktól! A tavasz első hazai mérkőzéséről beszélünk, fontos a jó szereplés mind a pontok tekintetében, mind pedig azért, mert szeretnénk megörvendeztetni a szurkolóinkat is a győzelemmel. Ki szeretnénk javítani a Siófok elleni vereséget, be kell gyűjtenünk a három pontot!

Mit vársz a tavaszi szezontól?

Szeretnénk minél előrébb lépni a tabellán, hiszen az őszi szereplésünk nem sikerült túl jól. Első körben fel kell zárkóznunk a középmezőny elejéhez, majd onnan tudunk tovább lépni az élbolyhoz, de ehhez sok győzelemre és jó játékra lesz szükségünk. Bízom benne, hogy a tavasz új lendületet hoz majd magával, és jó játékkal el fogjuk tudni érni a céljainkat. Csapatszinten jól kell együtt dolgoznunk, meg kell mutatnunk magunknak is és a szurkolóinknak is, hogy mire vagyunk képesek!

Köszönjük szépen, sok sikert! Hajrá Ajka! Együtt a város!

Fotó: Kovács Ivett