Barion Pixel
2024.05.24.
FelnőttHírek

Zsolnai Richárd: A győzelem a cél!

Mérkőzés beharangozó riportsorozatunkban a játékosokkal beszélgetünk az aktuális mérkőzéssel kapcsolatban. A szerdai Szentlőrinc elleni bajnoki mérkőzés előtt támadónkkal, Zsolnai Richárddal beszélgettünk.

Szép győzelemmel zárult a Siófok elleni idegenbeli mérkőzésünk. Hogyan láttad a mérkőzést belülről?

Jó ellenfél ellen játszottunk egy nehéz mérkőzést. Miután megszereztük a vezetést, kicsit belekényelmesedtünk a mérkőzésbe, így a hazaiak egyenlíteni tudtak. A siófoki gól után kisebb hullámvölgybe kerültünk, de sikerült ebből felállni, ez is megmutatja a csapatnak az erejét! Nagyon örülök, hogy nekem is sikerült gólokat szereznem, de a legfontosabb, hogy a csapat eredményes tudott lenni. Szép győzelmet arattunk, büszke vagyok a csapatra!

Szerdán hétközi forduló van, Szentlőrincre látogatunk. Mit vársz a mérkőzéstől?

A győzelem a cél! Mindenki úgy fog pályára lépni, hogy a három pont csak a miénk lehet. Ősszel hazai pályán magabiztos győzelmet tudtunk aratni, és szeretnénk idegenben is jól teljesíteni. A Szentlőrinc egy agresszíven és szervezetten játszó csapat, de úgy érzem, hogy jól kezdtük a tavaszi szezont, és magabiztosan tudjuk majd venni ezt az akadályt is!

Remek formában kezdted a tavaszi szezont, hat mérkőzésen öt gólt szereztél. Mit vársz a továbbiakban?

Nagyon jól érzem magam, mind fizikálisan, mind mentálisan. Csapatszinten is jól kezdtük a tavaszt, és szerencsére nekem is kijött a lépés. Örülök, hogy végre gólokkal tudom meghálálni a játéklehetőséget, hiszen az őszi félévemben hosszabb kihagyásra kényszerültem. Úgy érzem, hogy most nagyon együtt van a csapat, és ez a pályán is megmutatkozik, élvezzük a játékot. Bízom benne, hogy ez a lendület a szezon végéig kitart, és sok szép győzelmet ünnepelhetünk még idén!

Köszönjük szépen, sok sikert! Hajrá Ajka! Együtt a város!

Fotó: Kovács Ivett