Barion Pixel
2024.06.21.
FelnőttHírek

Vereség Ménfőcsanakon

Az NB III. Nyugati csoportjának 28. fordulójában Ménfőcsanakon szerepelt együttesünk, ahol 1-0-ás félidőt követően, 3-0-ás vereséget szenvedett csapatunk.

Ménfőcsanak ESK–FC Ajka 3-0 (1-0)

Győr-Ménfőcsanak, 300 néző

Ménfőcsanak ESK: Ficsór – Németh, Kelemen, Gyagya, Füredi – Kószás, Koncsag (Visy, 70.), Czanik, Szalai (Veres, 83.) – Serfőző, Böcskey (Nagy, 66.). vezetőedző: Weitner Ádám

FC Ajka: Horváth D. – Köles, Pákai, Keresztes, Csaba – Illés (Kenderes, 60.), Bonivárt, Nagy E., Harsányi (Nagy K., 60.) – Oláh, Major (Horváth P., 60.). Vezetőedző: Schindler Szabolcs

Jól kezdtük a mérkőzést, hiszen a második percben Major passza után Köles került ziccerbe, de játékosunk lövését Ficsór bravúrral védeni tudta.

A 13. percben Oláh lövése ment kevéssel kapu mellé.

A 35. percben ismételten mi kerülhettünk volna előnybe: Nagy Erik léphetett ki ziccerben, de Ficsór ezúttal is hárítani tudott.

A 42. percben igazi fordulat jött a mérkőzésen: Keresztes szabálytalankodott a büntetőterületen belül, védőnk pedig megkapta a második sárga lapját. Czanik értékesítette a tizenegyest, így ember- és gólhátrányba kerültünk.

A második játékrészben támadólag lépett fel csapatunk, a 60. percben pedig hármas cserét hajtott végre Schindler Szabolcs: Kenderes, Nagy K. és Horváth P. lépett pályára.

A 61. percben Horváth szabadrúgását Bonivárt fejelte kapura, Ficsór bravúrral védett, majd a kipattanót is védeni tudta a hazai hálóőr.

A 65. percben Köles ugratta ki remekül Nagy Krisztiánt, aki középre adott, de Oláhnak egy picit magas volt a beadás.

A 76. percben a kontrára berendezkedő hazaiak aztán eldöntötték a mérkőzést:  Serfőző lépett ki a védők között, majd visszagurított, Czanik egy cselt követően a jobb felsőbe lőtt. 2-0

A 81. percben jött a kegyelemdöfés: Nagy Erik lövés helyett passzolt, sajnos ellenfélhez, a kontra végén Serfőző középre adását Kelemen fejelte az üres kapuba. 3-0

Schindler Szabolcs: Rotáltuk a csapatot, lehetőséget kaptak olyan játékosok, akik kevesebbet játszottak. Az első 25 perc rendben volt, több gólszerzési lehetőségünk is akadt, sajnos nem sikerült betalálni. A kiállítás aztán borította a forgatókönyvet. A folytatásban sem bekkeltünk, felvállaltuk a játékot, kockáztattunk, sajnos ez lett a vége.