2024.04.17.
HírekUtánpóltás

U12-13 – Megyei U14 bajnoki rajt

U12-13 csapatunk is megkezdte a Veszprém megyei U14 bajnokságban szereplését. Célunk, hogy a nagyobb korosztályban hozzá szokjanak a játékosok a bajnoki rendszerhez és a Bozsik tornákon kívül folyamatos játéklehetőséghez jussanak.

Megyei U-14:

FC Ajka  –  Ajka Kristály SE 1-5 (0-3)

Gólszerzők: Polgár 44’

FC Ajka: Poór – Csányi M., Takács B., Csizmadia, Hegedüs, Horváth, Szücs, Németh, Polgár, csere: Csányi D., Gábri, Heck-Szilveszter, Takács G., Mekler

Vezetőedző: Csicsics Richárd

Edzői értékelés: Első alkalommal lépett pályára U12-U13-as csapatunk a megyei U14-es bajnokságban. Sokan először vettek részt bajnoki mérkőzésen, és sőt a kisebbek még csak most ismerkednek a 8+1-es felállással. Ráadásul ezúttal új hadrendben, 4-3-1-ben léptünk pályára. A játékosok nagy lelkesedéssel játszottak, próbáltak az edzői utasításoknak megfelelően mozogni, hiszen tudták, elsősorban tanulásra használjuk ezeket a mérkőzéseket, természetesen minél jobb eredményre törekedve. A játék az első percekhez képest is javult a találkozó végére, a védekezésben főleg a ”mögébiztosítás” fejlődött, hiszen erre nagy szükség volt a Kristály agilis támadóival szemben. Pozitív, hogy a játékosok a hátrány ellenére sem veszítettek lelkesedésükből, és szépíteni is tudtak. Természetesen a játék rengeteg elemében kell még fejlődnünk, de a mutatott hozzáállás jó alapot szolgáltat ehhez.

Jók: – Csányi M., Szücs M., Horváth D., Poór B.