2024.04.16.
FelnőttHírek

Az éllovashoz látogatunk

A Merkantil Bank Liga NB II. 8. fordulójában az éllovas Budafoki MTE vendége lesz együttesünk. A találkozó játékvezetője Gaál Ákos lesz, az asszisztensi feladatokat Horváth Zoltán és Kulman Tamás látják el, míg a tartalékjátékvezető Oláh Gábor lesz.

Hiába volt a múlthéten válogatott szünet, csapatunk ennek ellenére nem maradt mérkőzés nélkül, hiszen a nagy esőzések miatt elmaradt FC Ajka – Nyíregyháza Spartacus FC mérkőzést pótoltuk az ajkai Városi Sportcentrumban. Egy végletekig kiélezett találkozón csapatunk 4-3-as verességet szenvedett, így együttesünk 7 fordulót követően 5 ponttal a tabella 16. helyét foglalja el.

Ellenfelünk remekül rajtolt a bajnokságban, hiszen 5 győzelem mellett csak 2 vereség szerepel a nevük mellett, így Csizmadia Csaba csapata az élről várhatja a folytatást.

Kis Károlynak eltiltottal nem kell számolnia, sérülés miatt pedig már csak Pavlitzky Balázs nem bevethető a hétvégi összecsapáson.

A találkozó vasárnap 17 órás kezdettel kerül megrendezésre a Budafoki MTE sporttelepén, ahol vendégszurkolóból sem lesz hiány, hiszen egyesületünk által indított szurkolói busz megtelt.