Barion Pixel
2024.07.18.
FelnőttHírek

Közlemény

Tisztelt Szurkolóink!

A tegnapi napon egy felejthetetlen mérkőzést játszottunk az Újpest FC ellen. Az első félidő olyanra sikerült, amelyről mindannyian álmodunk, ha a saját csapatunk játszik! A második játékrészben sajnos kijött a két csapat közötti különbség, így nem jutottunk tovább a Magyar Kupában. Büszkék vagyunk rá, hogy több, mint 3000 szurkoló biztatta a csapatot. Külön öröm, hogy szurkolóink egy része nézőtéri koreográfiával készült a mérkőzés elején, ami  ilyen formában először volt látható Ajkán!

Köszönjük szépen az NGP szurkolói csoportnak!

A klub vezetése ugyanakkor egyértelműen kijelenti, hogy az FC Ajka egyetlen klubnak sem az ellensége vagy alárendeltje. Az FC Ajka egy önálló identitással bíró klub, mely egyértelmű célokkal és értékrenddel rendelkezik. Ezért minden olyan, a tegnapi napon elhangzott énektől vagy rigmustól teljes mértékben elhatárolódunk, amely más csapatokat, szurkolókat vagy szervezeteket megsértett!

Elismeréssel tartozunk minden olyan együttesnek, szurkolótábornak, amely azon dolgozik, hogy a magyar labdarúgás folyamatosan fejlődhessen.

Ajkán továbbra is az „Együtt a város” szlogen jegyében tevékenykedünk és kérjük szurkolóinkat, hogy ebben támogassák csapatunkat. Kijelenthetjük, hogy közöttünk nincs helye olyannak, aki ezen értékrenddel nem tud vagy nem kíván azonosulni!

HAJRÁ FC AJKA!

Geri Gyula

FC Ajka Elnök

F.C. Ajka Kft. ügyvezető