Barion Pixel
2024.05.24.
FelnőttHírek

Megyei rangadó következik

Az NB III. Nyugati csoportjának 23. fordulójában Veszprémbe látogat csapatunk. A találkozó játékvezetője Kovács Gábor Péter lesz, az asszisztensi feladatokat Schweighardt Dániel és Rózsa Dávid látják el.

A Veszprémi VLS a télen edzőváltáson esett át, Orbánt Tamást Vágó Attila váltotta a kispadon. A keret jelentősen kicserélődött,volt játékosunk, Szabó Tibor is a királynék városába igazolt a téli átigazolási időszakban. A telet a kiesőhelyen töltő veszprémiek a tavasszal jóval kiegyensúlyozottabban szerepelnek, eddigi 6 mérkőzésükből 2 alkalommal győzni tudtak, emellett 3 döntetlent értek el és mindössze 1 alkalommal szenvedtek vereséget. A jó tavaszi eredményeiknek köszönhetően elmozdultak a kiesőhelyről, jelenleg 22 ponttal a 12. helyen állnak a tabellán.

A két csapat őszi mérkőzésén igen parázs mérkőzésen, kettős emberhátrányban egyenlítve 3-3-as döntetlen született. Akkori góljainkat Vallejos, Szabó és Köles szerzeték.

Kis Károly vezetőedző eltiltás miatt Köles játékára biztosan nem számíthat, sérülés miatt pedig Pokorni továbbra sem bevethető

A megyei rangadó szombaton 16 órás kezdéssel kerül megrendezésre a veszprémi Egyetemi Stadionba. A belépés a mérkőzésre díjtalan.