Barion Pixel
2024.07.18.
FelnőttHírek

Tóth Gergely: Pontokat kell szereznünk!

Mérkőzés beharangozó riportsorozatunkban a játékosokkal beszélgetünk az aktuális mérkőzéssel kapcsolatban. A héten kétszer is pályára lép a csapat, először szerdán, a Tiszakécskei LC vendégeként szerepelnek az ajkai fiúk. A mérkőzés előtt középpályásunkat, Tóth Gergelyt kérdeztük.

Győztesen hagyhattuk el a pályát vasárnap a Dorog elleni találkozó után. Hogyan láttad a mérkőzést belülről?

Fontos mérkőzés volt a Dorog elleni, hiszen négy mérkőzés óta nem nyertünk, így mindenképpen csak a győzelem volt számunkra az elfogadható eredmény. Jól kezdtük a találkozót, már az első félidő végére magabiztos előnyt tudtunk kialakítani, és a mérkőzés végéig folyamatosan nyomás alá tudtuk helyezni az ellenfél kapuját. A vendégeknek is voltak helyzeteik, de ezeket rendre sikerült kivédekeznünk. Örülünk a győzelemnek, fontos volt, hogy itthon tartsuk a pontokat!

Szerdán a Tiszakécskei LC vendégei leszünk. Mit vársz a mérkőzéstől?

Egyáltalán nem úgy alakult számunkra ez a tavasz, ahogyan azt szerettük volna, sok pontot veszítettünk, nehéz helyzetbe hoztuk saját magunkat. A Tiszakécske remek formában van az utóbbi időben, nem lesz egyszerű dolgunk, ennek ellenére a győzelem igényével fogunk pályára lépni! Mind támadásban, mind védekezésben egységesnek kell lennünk, és az adódó lehetőségeket értékesíteni kell. Pontokat kell szereznünk!

 

Köszönjük szépen, sok sikert! Hajrá Ajka! Együtt a város!

Fotó: Kovács Ivett