2024.04.17.
FelnőttHírek

Kis Károly: Nagyon bízom benne, hogy hazai pályán, jó játékkal itthon tudjuk tartani a pontokat!

Vasárnap a Szombathelyi Haladás együttese lesz az ellenfelünk, hazai pályán fogadjuk Őket. A mérkőzés előtt vezetőedzőnket, Kis Károlyt kérdeztük.

Nagy csatában maradtunk alul a MOL Magyar Kupában az NB I-es Mezőkövesd ellen. Hogyan értékelnéd a mérkőzést?

A Mezőkövesd ellen nagyon jól helyt állt a csapat! Az NB I egyik legjobb formájában játszó csapata ellen játszottunk. Sikerült a vezetést is megszereznünk és az egész mérkőzés alatt pariban voltunk a vendégekkel. Hiányérzetem annyi van a találkozóval kapcsolatban, hogy mindkét gólt rögzített játékhelyzetből kaptuk, de a játékosok minden dicséretet megérdemelnek, hiszen remekül küzdöttek és végig egyenrangú ellenfelei voltak a jó játékerőt képviselő vendégeknek.

Elmaradt a Szentlőrinc elleni bajnoki mérkőzés. Miben módosult így a program, hogyan készült a csapat a héten?

Sajnos az ismert okok miatt a Szentlőrinc elleni mérkőzésünk elmaradt. Nem örültünk neki, hiszen játszani szerettünk volna, ráadásul így, a bajnokság közben lesznek olyan hetek, ahol összesűrűsödnek majd a feladatok. Ez egy ilyen bajnokság, alkalmazkodnunk kell, és csak előre szabad tekinteni.

Vasárnap hazai pályán a Haladás csapatát fogadjuk. Mit vársz a mérkőzéstől?

Egy rendkívül jól felkészült csapat, a Szombathelyi Haladás érkezik hozzánk a hétvégén. Ősszel idegenben vereséget szenvedtünk Tőlük, egy gyors, mozgékony alakulatról van szó. Legutóbb a Vasas elleni mérkőzésükön is bizonyították, hogy mindenki számára nehéz ellenfelek. Nagyon bízom benne, hogy hazai pályán, jó játékkal itthon tudjuk tartani a pontokat!

Köszönjük szépen, sok sikert! Hajrá Ajka! Együtt a város!

Fotó: Kovács Ivett