Barion Pixel
2024.06.21.
FelnőttHírek

Szekér Ádám: Itthon kell tartanunk a három pontot!

Mérkőzés beharangozó riportsorozatunkban a játékosokkal beszélgetünk az aktuális mérkőzéssel kapcsolatban. Hétvégén hazai pályán játszik a csapat, a Szombathelyi Haladás együttesét fogadjuk vasárnap. A mérkőzés előtt középpályásunkkal, Szekér Ádámmal beszélgettünk.

Elmaradt a Szentlőrinc elleni találkozó a hétvégén. Mennyire befolyásolta ez a csapatot a munkában?

Sajnáltuk h elmaradt a mérkőzés, készültünk a Szentlőrinc ellen, de az időjárás keresztül húzta a számításainkat. Vasárnap egymás közötti játékkal pótoltuk az elmaradt találkozót, ami bár nem tudta minden tekintetben helyettesíteni a bajnoki mérkőzést, de játékban tudtunk maradni. A heti munkát szerencsére nem befolyásolta, hogy elmaradt a hétvégi meccs, a program ugyan az maradt, így a megszokott módon tudtunk készülni és hangolódni a Haladás elleni mérkőzésre.

Vasárnap a Szombathelyi Haladás lesz az ellenfelünk. Mit vársz a mérkőzéstől?

Nagyon nehéz mérkőzésre számítok. A szombathelyiek nagyon jól szervezett, masszív, agresszív csapatot alkotnak. Úgy gondolom, hogy nehéz dolgunk lesz, de első sorban magunkra kell koncentrálnunk, és ha a saját játékunkat tudjuk játszani, és kézben tudjuk tartani a mérkőzést, akkor itthon kell tartanunk a három pontot! Hazai pályán bárki is legyen az ellenfél, nem elégedhetünk meg a döntetlennel!

A szombathelyi nevelés vagy, a Haladás csapatától érkeztél Ajkára szeptemberben. Milyen érzések vannak benned a mérkőzés előtt?

Eddigi pályafutásom alatt csak szombathelyi színekben játszottam, az Ajka az első klub ahova eligazoltam, így különleges meccs lesz ez számomra. Nagyon fura lesz a nevelőegyesületem ellen játszani, hiszen ott nőttem fel, de semmilyen módon nem fog ez befolyásolni a mérkőzés alatt, sőt, extra motivációt jelent számomra az egész helyzet. Szeretnék jól játszani és 100%-os teljesítményt nyújtani. Ősszel még ellenfélként szerepeltem a két csapat egymás elleni találkozóján, most azonban már az FC Ajka sikeréért fogok küzdeni!

Köszönjük szépen, sok sikert! Hajrá Ajka! Együtt a város!

Fotó: Kovács Ivett