Barion Pixel
2024.06.21.
FelnőttHírek

Kis Károly: A Dorog elleni győzelem erőt adhat a folytatásra!

A héten kétszer is pályára lép a csapat, először szerdán idegenben, a Tiszakécske ellen bizonyíthatnak a fiúk. A mérkőzés előtt vezetőedzőnkkel, Kis Károllyal beszélgettünk.

Itthon tartottuk a pontokat a Dorog ellen. Hogyan értékelnéd a mérkőzést?

A Dorog ellen egy nagyon magabiztos győzelmet aratott a csapat. Volt a mérkőzésnek egy olyan periódusa, amikor gyorsan el tudtuk dönteni a találkozót, de ezen kívül is azt gondolom, hogy végig mi uraltuk a játékot és a mi akaratunk érvényesült. Tudtuk, hogy a Dorognak gyors és veszélyes támadói vannak, de ha lehetőséghez is jutottak, mindig hárítani tudtunk. A gólokon kívül is számos helyzetet dolgoztunk ki, úgy gondolom, hogy a győzelmünk teljesen megérdemelt volt!

Szerdán a Tiszakécskei LC vendégei leszünk. Mit vársz a mérkőzéstől?

A Dorog elleni győzelem erőt adhat a folytatásra! A tiszakécskei mérkőzés nem ígérkezik könnyűnek, hiszen a hazaiak az utolsó hat mérkőzésükön nem kaptak ki, öt győzelem és egy döntetlen a mérlegük. Masszív és jó formában lévő együtteshez utazunk. Véleményem szerint az utóbbi mérkőzéseinken a Szeged meccset leszámítva mi sem játszottunk rosszul, és bár kevesebb pontot szereztünk, a játék képe biztató volt. Maximum teljesítményt kell nyújtanunk, akkor van esélyünk jó eredményt elérni!

Köszönjük szépen, sok sikert kívánunk! Hajrá Ajka! Együtt a város!

Fotó: Kovács Ivett