Barion Pixel
2024.06.23.
FelnőttHírek

Tóth Gergely: Igazi rangadóra számítok!

Mérkőzés beharangozó riportsorozatunkban a játékosokkal beszélgetünk az aktuális mérkőzéssel kapcsolatban. Szerdán idegenben, a Pécs otthonában lépünk pályára, a mérkőzés előtt középpályásunkkal, Tóth Gergellyel beszélgettünk.

Győzelemmel zárult a Kaposvár elleni találkozó. Hogyan láttad a mérkőzést belülről?

Mindig nehéz egy kiesés ellen küzdő csapat ellen játszani, de úgy gondolom, hogy a csapat remekül megoldotta ezt a feladatot! Véleményem szerint végig kézben tartottuk, és uraltuk a mérkőzést, megérdemelten tartottuk itthon a három pontot. Nagyon örülök a három pontnak, értékes győzelmet arattunk, büszke vagyok a csapatra!

Szerdán hétközi fordulóban találkozunk közvetlen riválisunkkal, a PMFC csapatával. Mit vársz a mérkőzéstől?

A Pécs egy rendkívül fegyelmezetten és szervezetten játszó csapat. Kellemetlen stílusban, de eredményesen futballoznak, így megérdemelten szerepelnek újoncként a tabella élbolyában. Mind a két csapat jó formában van, egy nagyon harcos, de kiegyenlített mérkőzésre, igazi rangadóra számítok! Ősszel vereséget szenvedtünk Tőlük hazai pályán, így nagyon szeretnénk revansot venni, és elhozni Pécsről a három pontot!

Hosszabb sérülés után tértél végre vissza, és szerződést is hosszabbítottál a klubbal. Mire számítasz a bajnokság véghajrájában?

Vádli sérüléssel küszködtem, de úgy tűnik, végre magam mögött hagyhatom ezt a nehezebb időszakot. Az elmúlt héten már a csapattal edzhettem, és bízom benne, hogy minél hamarabb ismét 100%-os állapotban állhatok a csapat rendelkezésére! A szerződéshosszabbításnak nagyon örülök, megtisztelő a bizalom a klub részéről, hogy ilyen hosszú távon gondolkoznak Velem, és bízom benne, hogy szép sikereket érhetünk még el együtt! A bajnokságból már csak pár forduló van hátra, szeretnénk minél előbb végezni a tabellán. Mindig csak a soron következő mérkőzésre koncentrálunk, és igyekszünk ott 100%-ot nyújtani. Bízom benne, hogy a csapat jelenlegi jó formája kitart a szezon végéig, és minden még hátra lévő mérkőzésünk végén győztesen jöhetünk le a pályáról!

Köszönjük szépen, sok sikert! Hajrá Ajka! Együtt a város!

Fotó: Kovács Ivett