Barion Pixel
2024.07.17.
FelnőttHírek

Kis Károly: Nagyon oda kell majd figyelnünk!

Győzelemmel zárult a Kaposvár elleni hazai mérkőzés, szerdán pedig már idegenben lépünk pályára a Pécs vendégeként.  A mérkőzés előtt vezetőedzőnket, Kis Károlyt kérdeztük.

Itthon tartottuk a három pontot a Kaposvár ellen. Hogyan értékelnéd a mérkőzést?

A Kaposvár ellen egy nagyon szép és fontos győzelmet arattunk! A vendégek a mérkőzés hajrájában mindent megtettek azért, hogy szépítsenek, ennek ellenére azt gondolom, hogy teljesen megérdemelten nyertük meg ezt a mérkőzést. A vezetés megszerzése után több lehetőségünk is volt, több helyzetet kihagytunk, de nyilván három rúgott gólnál az embernek nem lehet oka panaszra. Összességében egy fontos győzelem volt ez a céljaink eléréséhez!

Szerdán felsőházi rangadó következik, a PMFC otthonába látogatunk. Mit vársz a mérkőzéstől?

Mind a négy hátra lévő forduló nagyon kemény lesz, szerdai ellenfelünk pedig a közvetlen előttünk álló Pécs, akik olyan előnnyel érkezhetnek erre a találkozóra, hogy Ők pénteken játszották le az előző fordulót. Újoncként nagyszerűen szerepel a pécsi együttes, nem lesz könnyű dolgunk. Egy nagyon jól felkészített, mozgékony csapatról van szó, nagyon oda kell majd figyelnünk, de úgy gondolom, hogy sebességben fel tudjuk venni Velük a versenyt!

Köszönjük szépen, sok sikert! Hajrá Ajka! Együtt a város!

Fotó: Kovács Ivett