2024.04.16.
FelnőttHírek

Szűcs Kristóf: Bízom a csapatban és a győzelemben!

Mérkőzés beharangozó riportsorozatunkban a játékosokkal beszélgetünk az aktuális mérkőzéssel kapcsolatban. Vasárnap ismét hazai pályán bizonyíthat a csapat, a Szentlőrinc együttesét fogadjuk.  A találkozó előtt védőnket, Szűcs Kristófot kérdeztük.

Nem sikerült a bravúr, pont nélkül tértünk haza Szombathelyről. Hogyan láttad a mérkőzést belülről?

Sajnos vereséget szenvedtünk Szombathelyen, ami már csak azért is bosszantó, mert azt gondolom, hogy kifejezetten jól játszott a csapat. Kiélezett küzdelem volt, azt gondolom, hogy mindenki hozzá tette a magáét, de sajnos az utolsó percekben kapott második gól megpecsételte a mérkőzés végkimenetelét. Sajnáljuk, hogy pont nélkül távoztunk Szombathelyről, de ez már a múlt, csak az előttünk álló találkozókra koncentrálunk!

Vasárnap a Szentlőrinc csapatát fogadjuk hazai pályán. Mit vársz a mérkőzéstől?

Ez a Szentlőrinc egy teljesen más csapat, mint akikkel tavaly találkoztunk. Eddig csupán egyszer szenvedtek vereséget, és jelenleg a tabella 7. helyén állnak, így mindenképpen kemény mérkőzésre számítok. Hazai pályán játszunk, bízom a csapatban és a győzelemben! Szeretnénk jó játékkal itthon tartani a három pontot, és örömet szerezni a szurkolóinknak!

Mit vársz az őszi szezon második felétől?

A hektikus kezdésünk ellenére én bizakodóan várom a szezon hátralévő részét. Egyre jobban összeáll a csapat, csiszolódik a játékunk, így optimistán készülök a ránk váró mérkőzésekre, szeretnék sikeres őszi szezont zárni!

Köszönjük szépen, sok sikert! Hajrá Ajka! Együtt a város!

Fotó: Kovács Ivett