Barion Pixel
2024.05.24.
FelnőttHírek

Kis Károly: Hiába a jó játék, ha az i-re nem tudjuk feltenni a pontot!

A Szombathely elleni vereség után vasárnap hazai pályán javíthat a csapat, a 7. helyen álló Szentlőrinc együttese lesz az ellenfelünk. A mérkőzés előtt vezetőedzőnkkel, Kis Károllyal beszélgettünk.

Nem tudtunk nyerni a Haladás ellen. Hogyan értékelnéd a találkozót?

Szombathelyen rendkívül fájó vereséget szenvedtünk a most már listavezető Haladás ellen, hiszen nyugodtan mondhatom, hogy nagyszerű játékot nyújtottunk. Sajnos ezúttal is hiba volt, hogy a támadó zónában nem voltunk határozottak, több helyzetet is kihagytunk. Úgy érzem, hogy a játék alapján nem hogy döntetlent, de győzelmet érdemeltünk volna. Azt gondolom, hogy sajnos az eredményt nagyban befolyásolta, hogy emberhátrányba kerültünk, hiszen benne volt a levegőben, hogy megszerezzük a vezetést. Az ilyen vereségekre szokták mondani, hogy egy ilyen mérkőzést elveszíteni több mint hiba, mert olyan teljesítménnyel rukkoltunk elő, aminek elégnek kellett volna lennie a listavezető ellen is a győzelemre.

Hétvégén hazai pályán fogadjuk a Szentlőrinc csapatát. Mit vársz a mérkőzéstől?

A Szentlőrinc nyugodtan mondhatom, hogy idén a bajnokság egyik meglepetés csapata, hiszen már 20 pontjuk van. Egy rendkívül szervezetten, agresszívan játszó és masszívan védekező csapat, akik előrefele kontrajátékból és rögzített játékhelyzetből is veszélyesek az ellenfelek kapujára. Rendkívüli módon oda kell majd figyelnünk ezekre a szituációkra. Biztos vagyok benne, hogy lesznek helyzeteink, de ezeket értékesíteni kell, hiszen hiába a jó játék, ha az i-re nem tudjuk feltenni a pontot!

Köszönjük szépen, sok sikert kívánunk! Hajrá Ajka! Együtt a város!

Fotó: Kovács Ivett