Barion Pixel
2024.06.21.
FelnőttHírek

Kis Károly: Veszélyes ellenfél érkezik hozzánk!

A vasárnapi győzelem után szerdán ismét pályára lép a csapat, ezúttal itthon, a Szeged együttese ellen. A mérkőzés előtt vezetőedzőnkkel, Kis Károllyal beszélgettünk.

Győzelemmel térhettünk haza a III. KER. TVE otthonából. Hogyan értékelnéd a találkozót?

Nagyon örülök, hiszen idegenben sikerült győzni, és el tudtuk hozni a három pontot a III. kerülettől. Külön öröm számomra, hogy nem csak eredményesek voltunk, hanem a játékunk színvonala is jó volt, és helyenként látványos és szép focival tudtunk előrukkolni. Szintén biztató, hogy sok jó egyéni teljesítmény volt a mérkőzésen.  Volt már előjelen ennek a győzelemnek, hiszen az utóbbi időben olyan mérkőzéseket játszottunk eredménytől függetlenül, ahol jó teljesítményt nyújtott a csapat. Bízom benne, hogy ez a lendület sokáig ki fog tartani!

Szerdán a Szeged-Csanád Grosics Akadémia lesz az ellenfelünk. Mit vársz a mérkőzéstől?

Veszélyes ellenfél érkezik hozzánk, így az eddig mutatott jó játékra a Szeged ellen is szükségünk lesz! A szegediek jól szerepelnek idén, hiszen jelenleg a tabella hetedik helyén állnak. Egy agresszív játékot játszó, mozgékony csapatról van szó. Bízom benne, hogy a csapat fel tudja szívni magát, hiszen ismét nehéz mérkőzés vár ránk. Mindenkinek a maximumot kell nyújtania ahhoz, hogy jó eredményt érhessünk el, és itthon tudjuk tartani a három pontot!

Köszönjük szépen, sok sikert kívánunk! Hajrá Ajka! Együtt a város!