Barion Pixel
2024.07.18.
FelnőttHírek

Orosz Márk: Itthon kell tartanunk a három pontot!

Mérkőzés beharangozó riportsorozatunkban a játékosokkal beszélgetünk az aktuális mérkőzéssel kapcsolatban. A III. kerület elleni győzelem után szerdán hazai közönség előtt folytathatja a pontvadászatot a csapat a Szeged együttese ellen. A találkozó előtt támadónkat, Orosz Márkot kérdeztük.

Szép győzelemmel zárult a III. KER. TVE elleni találkozó. Hogyan láttad a mérkőzést belülről?

Egy értékes győzelemnek tekinthetjük ezt a mérkőzést! A legfontosabbnak azt tartom kiemelni, hogy véleményem szerint a csapat igazán jól játszott és élveztük a játékot az egész mérkőzés alatt. Az utolsó perceket leszámítva egységesen védekeztünk, és szép támadásokat vezettünk. Nagyon örülünk a győzelemnek!

Hétközi fordulóban a Szeged lesz a következő ellenfelünk. Mit vársz a mérkőzéstől?

A Szeged egy nagyon masszív csapat, a tavalyi bajnokságot is jó eredményekkel fejezhették be. Idén sem szerepelnek rosszul eddig, négy győzelem, két döntetlen és három vereség a mérlegük, de Nekünk itthon kell tartanunk a három pontot. Nehéz mérkőzésre készülünk, mint mindig, de a vasárnapi győzelem után mindenki motiváltan várja a találkozót! Szeretnénk hazai közönség előtt ismét győzelmet ünnepelni!

Hosszú kihagyás után tértél vissza. Milyen érzés volt először kezdőként szerepelni a csapatban?

Először is szeretném megköszönni az egész klubnak, az Elnök úrnak, a Mesternek és a stábnak, a csapattársaimnak és a masszőreinknek a támogatást, mert mindenki nagyon pozitívan állt hozzám annak ellenére, hogy 4 nappal az érkezésem után megsérültem. Hosszú kihagyás volt, de remek érzés volt kezdőként szerepelni, és nagyon élveztem a játékot a pályán a többiekkel! Van még egy kis lemaradásom, de szép lassan 100%-os állapotban leszek és bízom benne, hogy szép sikereket érhetünk el együtt a csapattal!

Köszönjük szépen, sok sikert! Hajrá Ajka! Együtt a város!

Fotó: Kovács Ivett