Barion Pixel
2024.06.23.
FelnőttHírek

Kis Károly: Ebben a mezőnyben nincsen gyenge ellenfél!

A héten vasárnap hazai pályán játszik a csapat, az Aqvital FC Csákvár együttese lesz az ellenfelünk . A mérkőzés előtt vezetőedzőnkkel, Kis Károllyal beszélgettünk.

Nem tudtunk pontot szerezni a DVTK otthonában. Hogyan értékelnéd a találkozót?

Sajnos vereséget szenvedtünk a Diósgyőr ellen, és el kell ismerni, hogy a hazaiak jobban játszottak, mint Mi. Bár 1-0 állásnál volt egyenlítési lehetőségünk, nem tudtuk kihasználni, pedig ha sikerül, talán máshogy is alakulhatott volna a mérkőzés. Ugyanakkor a DVTK-nak jóval több helyzete volt, és el kell ismerni, hogy megérdemelten nyerték meg a mérkőzést.

Vasárnap a Csákvárt fogadjuk. Mit vársz a mérkőzéstől?

Következő ellenfelünk bár mögöttünk foglal helyet a tabellán, ennek ellenére az utóbbi időben nagyon jól szerepelnek, legutóbb éppen a Soroksárt verték meg 4-3-ra. Nem ígérkezik könnyű mérkőzésnek, de ahogy már sokszor elmondtam, ebben a mezőnyben nincsen gyenge ellenfél! Közel a maximumot kell majd nyújtanunk, és bízom benne, hogy a szurkolótáborunk segítségével és támogatásával be tudjuk gyűjteni a három pontot. Szeretnénk győzni, fontos ez a három pont, hiszen ha sikerül, akkor stabilizálni tudjuk a helyünket a középmezőnyben.

Köszönjük szépen, sok sikert kívánunk! Hajrá Ajka! Együtt a város!

Fotó: Kovács Ivett