Barion Pixel
2024.07.18.
FelnőttHírek

Vasárnap a Dorog együttesét fogadjuk

A Merkantil Bank Liga NB II. 16. fordulójában a Dorogi FC lesz a mieink ellenfele. A találkozó játékvezetője az a Derdák Marcell lesz, aki a legutóbb a Vác elleni 5-1-es győzelmünkkor vezetett nekünk mérkőzést, az asszisztensi feladatokat Kulman Tamás é s Király Zsolt látják el, míg a tartlaékjátékvezető Kovács Gergely lesz.

Két ellentétes utat bejáró együttes találkozik a hétvégén, hiszen míg mieink az elmúlt 4 fordulóban 3 vereséget szenvedtek, addig a Dorog a legutóbbi négy mérkőzését (Budaörs, ETO FC Győr, Soroksár, Békéscsaba) egyaránt megnyerte.

Nagyon sűrű a mezőny, hiszen 6 db 15 pontos csapat van bajnokságban, így igazán fontos lenne, hogy csapatunk a Szeged elleni győzelem után újra 3 pontot szerezzen a bajnokságban.

Kis Károly helyzetét nehezíti, hogy a Budaörs elleni mérkőzésen Kenderes és Csizmadia is megkapta ötödik sárga lapját, így rájuk biztosan nem számíthat szakvezetőnk és továbbra is többen bajlódnak kisebb sérüléssel, így több kérdőjel is van a hétvégi kezdőcsapatban.

A találkozó vasárnap 17 órás kezdettel kerül megrendezésre az ajaki Városi Sportcentrumban.