2024.04.20.
FelnőttHírek

Sejben Viktor: Folytatni szeretnénk a jó sorozatunkat!

Mérkőzés beharangozó riportsorozatunkban a játékosokkal beszélgetünk az aktuális mérkőzéssel kapcsolatban. Vasárnap hazai közönség előtt lép pályára a csapat, a Budafok együttese érkezik hozzánk. A mérkőzés előtt támadónkat, Sejben Viktort kérdeztük.

Győzelemmel zártuk a Soroksár elleni találkozót. Hogyan láttad a mérkőzést belülről?

Nagyon örülök, hogy egy újabb erős ellenfél ellen sikerült nyernünk, fontos pontokat tudtunk elhozni Soroksárról. Úgy gondolom, hogy az egész mérkőzésen uralni tudtuk a játékot, és végig szervezettek maradtunk. Mind támadásban, mind védekezésben jól működtünk együtt, így a hazaiak nem tudtak nagy helyzeteket kialakítani. A csapatmunka végül sikerre vezetett!

Vasárnap itthon fogadjuk a Budafok csapatát. Mit vársz a mérkőzéstől?

Folytatni szeretnénk a jó sorozatunkat! Egyik mérkőzésünk sem egyszerű, a Budafok ellen is végig a maximumot kell nyújtanunk. Hazai közönség előtt játszunk, ez erőt ad, és ha végig koncentráltak tudunk maradni, akkor ez eredményességgel is párosulni fog!

Három forduló van hátra a bajnokságból. Mit vársz a csapattól a véghajrában?

A hátralévő fordulókban mind olyan mérkőzések várnak Ránk, amiket képesek vagyunk megnyerni! Amennyiben hasonló teljesítményt tudunk nyújtani, mint az utóbbi időben is tettük, akkor úgy gondolom, hogy szépen zárhatjuk le a bajnokságot!

Köszönjük szépen, sok sikert! Hajrá Ajka! Együtt a város!

Fotó: Kovács Ivett