Barion Pixel
2024.05.21.
FelnőttHírek

Nagy István: Vissza kell vágnunk a tavalyi vereségért!

Mérkőzés beharangozó riportsorozatunkban a játékosokkal beszélgetünk az aktuális mérkőzéssel kapcsolatban. A vasárnapi Békéscsaba 1912 Előre elleni mérkőzés előtt középpályásunkkal, Nagy Istvánnal beszélgettünk.

Vasárnap a Békéscsaba 1912 Előre csapatát fogadjuk, Te két szezonon keresztül voltál a klub játékosa. Mire lehet számítani Tőlük ellenfélként?

Két évet töltöttem el Békéscsabán, és őszintén szólva karrierem egyik legszebb évei voltak. A második évben bronzérmet szereztünk, és úgy gondolom, ha az akkori csapatot egyben tartják, akkor a Békéscsaba első osztályú csapat lehetett volna utána. A mostani mérkőzéshez visszatérve a Békéscsaba a biztos győzelem reményében utazik Hozzánk, de nem hinném, hogy tartani kellene Tőlük, hiszen az osztály egyik legjobb formájában van a csapatunk!

Mit vársz a mérkőzéstől?

A mérkőzéstől, bár nehéz lesz, mindenképpen győzelmet várok! Úgy gondolom jobb csapatunk van mint a vendégeknek, és vissza kell vágnunk a tavalyi vereségért!

Hogyan készülsz fel egy mérkőzésre?

Semmi különöset nem tudok mondani a mérkőzésekre való felkészülésről. Mint mindenki más, mentálisan próbálom magam top formába hozni.

Van valami meccs előtti babonád?

Nincsen semmi babonám, egyáltalán nem hiszek benne.  Inkább elmondok egy imát mérkőzések előtt. Én ebben hiszek!

 

Köszönjük szépen, sok sikert! Hajrá Ajka! Együtt a város!

Fotó: Kovács Ivett