2024.04.20.
FelnőttHírek

Kis Károly: Bízom benne, hogy meg tudjuk ismételni azt a teljesítményt, amit az első két fordulóban nyújtottunk!

Szerdán a Kolorcity Kazincbarcika együttesét fogadtuk hazai pályán és 3:1 arányban sikerült felül múlni ellenfelünket, így itthon tartottuk a három bajnoki pontot. Vasárnap ismét hazai közönség előtt lépünk pályára, a Békéscsaba 1912 Előre együttese érkezik .  A mérkőzés előtt vezetőedzőnket, Kis Károlyt kérdeztük.

Második mérkőzésén is nyerni tudott a csapat! Hogyan értékelnéd a tegnapi mérkőzést és a csapat teljesítményét?

Tudtuk, hogy a Kazincbarcika egy nagyon masszív csapat mozgékony támadókkal és agresszív játékkal. Ez a mérkőzés során be is bizonyosodott, ugyanakkor a csapatunk olyan teljesítményt nyújtott, hogy be tudtuk gyűjteni a három pontot. Sok helyzetet alakítottunk ki, többször is eldönthettük volna a találkozót, ez a végén sikerült is. Úgy gondolom, hogy a mérkőzés elejét leszámítva végig uraltuk a játékot, és a mi akaratunk érvényesült. Ezúttal is nagyszerű közönség előtt léphettünk pályára, és nagy öröm volt számunkra a szerda este.

Vasárnap zsinórban harmadjára játszhatunk hazai közönség előtt, a Békéscsaba 1912 Előre együttese érkezik hozzánk. Mit kell tudni róluk?

A Békéscsaba nagyon jól rajtolt a bajnokságban, hiszen a Szeged legyőzése után a Vasas ellen is pontot szereztek. Nagy hangsúlyt fektetnek a védekezésre, és az abból való gyors megindulásokra. Esetenként  – ahogy a Vasas elleni mérkőzésnél is lehetett látni –  feljebb tolják a védő vonalat, és próbálnak letámadni már az ellenfél térfelén. Egy szervezett csapattal fogunk ezúttal is találkozni.

Mit vársz a vasárnapi mérkőzéstől?

Bízom benne, hogy meg tudjuk azt a teljesítményt ismételni, amit az első két fordulóban nyújtottunk!

Köszönjük szépen, sok sikert kívánunk! Hajrá Ajka! Együtt a város!

A mérkőzés időpontja:

2020.08.09. 19:00

Helyszín: Ajka, Sporttelep (Ajka, Sport u. 23.)

Fotó: Kovács Ivett