2024.04.16.
FelnőttHírek

Lakatos István: Ki van éhezve a csapat a győzelemre!

Mérkőzés beharangozó riportsorozatunkban a játékosokkal beszélgetünk az aktuális mérkőzéssel kapcsolatban. A válogatott szünet miatt egy hét pihenője volt a csapatnak, azonban vasárnap ismét meccsnap, a Soroksár SC lesz az ellenfelünk. A mérkőzés előtt támadónkkal, Lakatos Istvánnal beszélgettünk.

Egy rosszabb szériát tudhat maga mögött a csapat. Hogyan láttad a PMFC elleni mérkőzést belülről?

Nagyon sajnálom, hogy nem sikerült itthon tartanunk a három pontot. Egy nagyon jól szervezett Péccsel találkoztunk, és bár a mérkőzés végén nekünk is megvoltak lehetőségeink a gólszerzésre, sajnos nem sikerült felülkerekednünk az ellenfélen. Az elmúlt meccseken sok hibával játszottunk és sok volt a kimaradt helyzet, de a csapat nagyon akar, és bízom benne, hogy az elkövetkező mérkőzéseken jobban tudunk majd élni a lehetőségeinkkel!

Egy hét pihenőt követően idegenben folytatjuk a bajnokságot, a Soroksár otthonába látogatunk. Mit vársz a mérkőzéstől?

Bár nehéz héten vagyunk túl különböző okokból kifolyólag, mégis egyértelműen nyerni megyünk Soroksárra! Egy nagyon jó játékosokból álló együtteshez látogatunk, de úgy gondolom, hogy maximálisan felkészültünk, és mindent meg fogunk tenni a sikerért. Ki van éhezve a csapat a győzelemre, és nagyon szeretnénk a szurkolóinknak is örömet szerezni!

Soroksárról érkeztél ide Ajkára. Milyen érzések vannak benned a mérkőzéssel kapcsolatban? 

Őszinte leszek, számomra a Soroksár elleni találkozó az év legfontosabb meccse! 2017-ben kerültem a Ferencvárosból a fiókcsapat Soroksárhoz, és bár az elején jól éreztem magam, a második évre tudtam, hogy szükségem van a változásra. Sok jó emlékem van a soroksári időszakból, remek játékosokkal és szakemberekkel dolgozhattam együtt, ezért is van bennem hatalmas bizonyítási vágy ellenük, hogy megmutassam mennyit fejlődtem. Megpróbálom a helyén kezelni fejben, és igyekszem majd a maximumot nyújtani. Remélem, szerephez jutok majd a mérkőzésen, de az első és legfontosabb, hogy nyerni tudjon a csapat!

Köszönjük szépen, sok sikert! Hajrá Ajka! Együtt a város!

Fotó: Kovács Ivett