Barion Pixel
2024.06.21.
FelnőttHírek

Helyzetjelentés a sérültjeinkről

Az elmúlt mérkőzések alkalmával több kulcsjátékosunk is sérülést szenvedett. Összesen öt sérüléssel bajlódó játékosunk állapotával kapcsolatban tudunk hírekkel szolgálni.

Soltész Dominik a Szombathelyi Haladás elleni mérkőzésen Bosnjak belépőjét követően sérült meg. Bokaszalag szakadást szenvedett, de műtéti beavatkozásra nem lesz szükség.  Dominikra várhatóan 5-6 hét kihagyás vár majd.

Kovács Nikolasz a hétvégi Budaörs elleni mérkőzés második félidejében szenvedett lábközépcsont törést. Sajnos az Ő esetében elkerülhetetlen a műtéti beavatkozás, melyre a mai napon sor kerül. Niko előre láthatólag 8 hét kihagyás után lesz újra bevethető állapotban.

A Szentlőrinc elleni mérkőzés első félidejében combizom sérülés miatt lecserélt Kenderes Zoltán már újra edzésbe állt, remélhetőleg a DVSC elleni idegenbeli mérkőzésen már Kis Károly vezetőedzőnk rendelkezésére állhat.

Kapusunk, Horváth Dániel a felkészülési időszakban szenvedett combizom szakadást, de szerencsére Dani már újra edzésbe állt, és játékra kész állapotban van.

Csemer Gyula a tavalyi Békéscsaba elleni mérkőzésen szenvedett térdszalag szakadást. A sérülés után kezelést kapott, azonban mire eldőlt, hogy biztosan szükség van a műtéti beavatkozásra a koronavírus miatt ezt el kellett halasztani. Csemert május végén megműtötték, az operáció jól sikerült, rehabilitációja jól halad, és már egyéni edzéseket végez.

Minden sérültünknek mielőbbi gyors felépülést kívánunk! Várunk vissza Titeket srácok! Hajrá Ajka! Együtt a város!