Barion Pixel
2024.05.24.
FelnőttHírek

Kis Károly: Szeretnénk megőrizni ezt az előkelő helyet, ahol most állunk!

A szezon utolsó idegenbeli mérkőzését játssza vasárnap a csapat, Gyirmóton találkozunk a Dorogi FC együttesével.  A mérkőzés előtt vezetőedzőnket, Kis Károlyt kérdeztük.

Döntetlent játszottunk a Soroksárral itthon. Hogyan értékelnéd a mérkőzést?

Legutóbb a Soroksár ellen 1-1-es döntetlent értünk el hazai pályán, ami úgy gondolom, hogy a játék képe alapján reális eredmény. Rosszul kezdtük a találkozót, de átvettük a játék irányítását, és ennek köszönhetően egyenlíteni is tudtunk. Több lehetőségünk is volt arra, hogy átvegyük a vezetést és eldöntsük a találkozót, de nem tudtuk kihasználni a helyzeteinket. A második félidőben kiegyenlítődött a játék, és a vendégeknek is voltak lehetőségeik. Mindkét csapat megnyerhette volna a találkozót. Nagyon szerettünk volna nyerni, de a Soroksár egy nagyon jó csapat. Ugyanolyan mérkőzést játszottunk, mint ősszel a Soroksár otthonában, az is egy kiegyenlített, döntetlen találkozó volt.

Utolsó idegenbeli mérkőzésünkre készülünk, vasárnap a Dorog lesz az ellenfelünk. Mit vársz a mérkőzéstől?

A Dorog bebiztosította a bennmaradását a másodosztályban. Ugyan nem szerepeltek az idei szezonban kimagaslóan, de a Dorog egy masszívan és szervezetten játszó csapat. Keményen védekeznek, gyors támadóik vannak és veszélyesek rögzített játékhelyzetekből, így mindenképpen nagyon oda kell figyelnünk. Semleges pályán lesz a mérkőzés, hiszen a Dorog Gyirmóton játssza a mérkőzéseit. Szeretnénk megőrizni ezt az előkelő helyet, ahol most állunk, ehhez viszont mindenképpen jó eredményt kell elérnünk a hétvégi találkozón!

Köszönjük szépen, sok sikert! Hajrá Ajka! Együtt a város!

Fotó: Kovács Ivett