Barion Pixel
2024.05.19.
FelnőttHírek

Földi Botond: Jó mérkőzésre számítok!

Mérkőzés beharangozó riportsorozatunkban a játékosokkal beszélgetünk az aktuális mérkőzéssel kapcsolatban. Az idei szezon utolsó idegenbeli mérkőzését a Dorog ellen játssza a csapat. A mérkőzés előtt támadónkkal, Földi Botonddal beszélgettünk.

Egy pontot tudtunk itthon tartani a Soroksár ellen. Hogyan láttad a mérkőzést belülről?

Sajnos azt nem tudtam megtapasztalni, hogy belülről milyen volt a mérkőzés ritmusa és a minősége, kívülről viszont egy ki-ki mérkőzést láthattunk. Úgy gondolom, hogy az első félidőben nekünk volt több lehetőségünk megszerezni a vezetést, illetve lezárni a mérkőzést, a második játékrészben viszont a vendég Soroksárnak adódott több helyzete. Összességében úgy gondolom, hogy igazságos döntetlen született.

Vasárnap utoljára látogatunk idegenbe, a Dorog lesz az ellenfelünk. Mit vársz a mérkőzéstől?

Egy jó és brusztolós mérkőzésre számítok! A tavaszi idényben a dorogi csapat jól szerepel, okoztak már meglepetéseket, azonban ezt a jó szereplést mi is elmondhatjuk magunkról. Mindenképpen nyerni szeretne a csapat, és úgy gondolom, ha mindent megteszünk érte, nem lehet gond!

Két forduló van hátra az idei szezonból. Mire számítasz a bajnokság véghajrájában?

Szeretnénk mind a két mérkőzést megnyerni és megtartani az ötödik helyünket! Viszont ha esetleg az előttünk álló csapatok botlanának, és meg tudnánk szerezni a negyedik helyet is, még ennél is édesebb lenne a szánk íze!

Köszönjük szépen, sok sikert! Hajrá Ajka! Együtt a város!

Fotó: Kovács Ivett