Barion Pixel
2024.07.17.
FelnőttHírek

Kis Károly: Szeretnénk az idegenbeli mérlegünkön javítani és jól szerepelni!

A Szentlőrinc elleni győzelem után Budaörs a következő állomás. A mérkőzés előtt vezetőedzőnkkel, Kis Károllyal beszélgettünk.

Győzelemmel zárult a Szentlőrinc elleni találkozó. Hogyan értékelnéd a találkozót?

Tudtuk, hogy küzdelmes mérkőzést fogunk játszani a Szentlőrinc ellen, de nagyon bíztunk benne, hogy a három pontot itthon tudjuk tartani. A Szentlőrinccel szemben eddig nagyon jó a mérlegünk, és folytatni tudtuk ezt a jó szereplést. Annak ellenére, hogy a vendégek szerezték meg a vezetést, a csapat nem pánikolt, hanem gyorsan tudtunk fordítani, és ez döntő volt a mérkőzésen. Úgy érzem, hogy nagyon sokszor tudtunk az ellenfél védelme mögé kerülni. Sok lehetőségünk volt, ezekből hármat ki is tudtunk használni, így nyugodtan mondhatom, hogy teljesen megérdemelten nyertük meg a találkozót!

Vasárnap Budaörsön kell megküzdenie a csapatnak a pontokért. Mit vársz a mérkőzéstől?

A következő ellenfelünk a Budaörs csapata lesz, akik bár mögöttünk vannak a táblázaton, nem szabad leírni Őket. Sok olyan játékosuk van, akik már megjárták az első osztályt is, meg tudnak villanni. Több jó futballistájuk van, rutinos játékosokból álló csapat. Úgy készülünk a mérkőzésre, hogy szeretnénk az idegenbeli mérlegünkön javítani és jól szerepelni! Bízom a csapatban, és bár továbbra is vannak kisebb problémáink, de megpróbáljuk őket megoldani.

Köszönjük szépen, sok sikert kívánunk! Hajrá Ajka! Együtt a város!

Fotó: Kovács Ivett