Barion Pixel
2024.05.21.
FelnőttHírek

Földi Botond: Hiszem, hogy idegenben is győzni tudunk!

Mérkőzés beharangozó riportsorozatunkban a játékosokkal beszélgetünk az aktuális mérkőzéssel kapcsolatban. A Szentlőrinc elleni hazai győzelem után a héten idegenben folytatjuk a menetelést, Budaörsre látogat a csapat.  A találkozó előtt támadónkat, Földi Botondot kérdeztük.

Jó játékkal tartottuk itthon a három pontot a Szentlőrinc ellen. Hogyan láttad a mérkőzést?

Sajnos pályára lépni nem volt alkalmam a mérkőzésen, de kívülről nézve is nagyon jó mérkőzést játszott a csapat a Szentlőrinc ellen. A célfoci amit játszottunk eredményesnek bizonyult, nagyon örülök, hogy itthon tudtuk tartani a három pontot, és győzelmet ünnepelhettünk!

Vasárnap a Budaörs otthonában lépünk pályára. Mit vársz a mérkőzéstől?

A Budaörs nem lesz egyszerű ellenfél, hiába állnak jelenleg a tabella vége felé. Úgy gondolom, hogy a Szentlőrinc ellen mutatott játékhoz hasonló felfogásban játszik majd a csapat. Agresszív, célratörő futballal és szerencsével hiszem, hogy idegenben is győzni tudunk!

Mit vársz az őszi szezon második felétől?

Nagyon bízom benne, hogy a hátralévő mérkőzéseken is tudja hozni a csapat azt a jó játékot, amit az utóbbi időben tudunk nyújtani, és a szurkolóinkkal együtt tudunk majd örülni a győzelmeknek!

Köszönjük szépen, sok sikert! Hajrá Ajka! Együtt a város!

Fotó: Kovács Ivett