Barion Pixel
2024.06.21.
FelnőttHírek

Kis Károly: Sokkal több jó egyéni teljesítményre lesz szükségünk!

A hét második mérkőzését szombaton, a Pécs elleni idegenbeli találkozón játssza a csapat. A mérkőzés előtt vezetőedzőnkkel, Kis Károllyal beszélgettünk.

Nem sikerült végül a továbbjutás az Újpest ellen. Hogyan értékelnéd a mérkőzést?

Az Újpest ellen ugyan bravúrra készültünk, de a bravúr az elmaradt. Ugyanakkor a csapat minden tagja dicséretet érdemel, mert nagyszerű volt a hozzáállás, helyenként jól is játszottunk. Nagy kár volt a második bekapott gólért, hiszen azt több hiba előzte meg, utána már csak futottunk az eredmény után, ezt pedig az Újpest ki tudta használni. Összességében egy jó csapat ellen tudtunk jó játékot nyújtani. Nagy öröm volt számunkra, hogy a szurkolóink igazi futball hangulatot varázsoltak a stadionba, mind edzőként, mind a játékosoknak hatalmas élmény volt a szerda este a kiesés ellenére is!

Szombaton a listavezető Pécs otthonába látogatunk. Mit vársz a mérkőzéstől?

A listavezető otthonába látogatunk, és a bajnokság szempontjából nem mindegy, hogy Pécsett mit fogunk játszani. Annak ellenére, hogy jó játékos állománnyal rendelkeznek, úgy gondolom, hogy a Pécs egyelőre a bajnokság meglepetés csapata. Ahhoz, hogy pontot tudjunk szerezni, vagy eredményesek tudjunk lenni, mindenképpen a maximumot kell nyújtanunk. Sokkal több jó egyéni teljesítményre lesz szükségünk a jó eredmény eléréséhez!

Köszönjük szépen, sok sikert kívánunk! Hajrá Ajka! Együtt a város!