2024.04.17.
HírekUtánpóltás

Bozsik kiemelt “B” és “C” torna – 2.forduló

A Bozsik Egyesületi Program 2019/2020 2.fordulója vasárnap került megrendezésre, Gyirmóton a kiemelt “B” torna az U10, U11 korosztályunknak, Szombathelyen pedig a kiemelt “C” torna az U13 korosztályunk számára.

 

U10

Csapat tagjai: Amberger Bálint, Bock Bence, Bognár-Nagy Cristoff Nevada, Falusi Zsombor, Havasi Bálint, Jakus Levente, Körmendi Dominik, Mészáros Levente, Nagy Zsombor Máté, Riba Brendon Tamás, Varga Patrik

Edző: Horváth László

Edzői értékelés: Bozsik kiemelt B tornán ezúttal Gyirmóton voltunk. Amiket kértem és gyakoroltunk edzésen, azt egész szépen betartották focistáim. Egy-egy játékosnál tapasztaltam, hogy még nem igazán sikerült elmélyíteni azt, amit kérek, de a fejlődés látható, tapasztalható. Most a kötelező győzelmeket sikerült abszolválnunk, a hasonló erőket képviselő csapatok ellen megint egy jó ki-ki meccset játszottunk, hol a szerencsén, hol egy kis koncentráció kimaradás miatt, de sajnos alul maradtunk. Ami pozitívum, hogy minden meccsen rúgtunk gólt, de sajnos sokat is kaptunk.

A legnagyobb pozitívuma a tornának, hogy több játékos is több poszton kiemelkedőt nyújtott. A keret erőssége is kiemelendő, hogy egyforma képességű gyerekek vannak a pályán és a pálya szélén játékra éhesen várva, hogy beszálljanak a meccsbe.

A csapat legjobbja ezúttal Jakus Levente lett, kiemelkedő védő- és mezőnymunkájáért.

Eredményeink:

FC Ajka – Lurkó 2-0 (gól: Varga 2)

FC Ajka – MTE 2-4 (gól: Varga, Jakus)

FC Ajka – Gyirmót 4-0 (gól: Bock 2, Falusi, Körmendi)

FC Ajka – Sopron 1-2 (gól: Varga)

FC Ajka – PELC 1-2 (gól: Varga)

————————————–

 

U11

Csapat tagjai: Tromler Benedek, Tulit Máté, Hosszu-Jaloveczki Hunor, Tóth Levente, Horváth Benedek Bendegúz, Sulyok Lukács Áron, Lukács Lázár, Márton Gergő, Fehér Nimród, Horváth Raul, Fleisz Attila

Edző: Magyar Patrik

Edzői értékelés: Bizakodva vártuk a tornát, az előző tornán tapasztalt hiányosságok kijavításán dolgoztunk a megelőző 2 hétben. Az első mérkőzésünket a Lurkó csapata ellen játszottuk, az első 10 percben az ellenfél dominált, 2-0-ra vezettek, majd a cseréink jól szálltak be a meccsbe és az egész csapatot felrázták, így sikerült szépíteni és a mérkőzés hajrájában az egyenlítésre is volt több lehetőségünk. Következő mérkőzésünk a Mosonmagyaróvár ellen a kapott 3 gól ellenére is pozitív benyomást keltett, az edzésen gyakoroltakat a játékosok próbálták alkalmazni, több szép támadást is vezettünk. A Gyirmót ellen egy kiegyenlített mérkőzésen egy védelmi hibát kihasználva gólt kaptunk és így a jó játék sajnos eredménnyel nem párosult. Sopron csapata ellen folytatódott a jó játék, azonban itt sem sikerült gólt szereznünk, és a mérkőzés végén egy szerencsétlenül megpattant labdából a Sopron gólt szerzett és ezzel a győzelmet is megszerezte. Utolsó mérkőzésünkre a játékosok elfáradtak, így a Pápa jó játéka több gólos vereséget eredményezett.

A csapat legjobbjának járó elismerést ezúttal Tulit Máté érdemelte ki kiváló védőmunkájáért, mellette Márton Gergő és Tromler Benedek is kiemelkedő teljesítményt nyújtott.

Eredményeink:

FC Ajka – Lurkó 1-2 (gól: Fehér N.)

FC Ajka – MTE 0-3

FC Ajka – Gyirmót 0-1

FC Ajka – Sopron 0-1

FC Ajka – PELC 1-3 (gól: Horváth B.)

———————————————-

 

U13

A csapat tagjai: Poór Barnabás, Schebesta Marcell, Csányi Dániel, Csányi Máté, Polgár Zsombor, Heck-Szilveszter Zalán, Mészáros Máté, Móritz Máté, Gábri Barnabás, Hegedüs István, Borres Timothy

Edzők: Csicsics Richárd

Edzői értékelés: Ezen a napon az akarással is gondok voltak, ez az eredményeken is látszik. Idén először nem voltam elégedett a hozzáállással.

A csapat legjobbjának járó elismerést ezúttal Gábri Barnabás érdemelte ki ötletes játékáért, mellette Móritz Máté javuló védőmunkája is dicséretes volt.

 

Eredményeink:

FC Ajka – Devecser SE 1-0 (gól: Mészáros)

FC Ajka – Haladás VSE 0-1

FC Ajka – Tapolca VSE 0-1

FC Ajka – Marcali VFC 0-1

FC Ajka – Celldömölk VSE 1-0 (gól: Mészáros)