2024.04.20.
FelnőttHírek

Szombathelyi Haladás- FC Ajka jegyinformációk

A Szombathelyi Haladás eltekint a névre szóló belépőjegyek kibocsátásától, így lesz ez 2019. szeptember 29-én 17:00 megrendezésre kerülő Szombathelyi HALADÁS – FC AJKA  Merkantilbank Liga mérkőzés esetén is!

Jegyvásárlás:

6 éves korig ingyenes a belépés!

Klubkártya, futballkártya, arcképes igazolvány  NEM kell  a  jegyvásárláshoz, személyes adatokat sem kell megadni!

800 db jegy áll a vendégszurkolók rendelkezésére, amelyek a helyszínen és az interneten kerülnek értékesítésre.

meccsjegy.mlsz.hu weboldal, a Haladás oldalán elővételben megvásárolhatók a jegyek, amely otthoni kinyomtatása révén elkerülhető a stadion jegypénztárában való sorban állás.

Jegyár: 1.000,- Ft, diák-nyugdíjas 600,- Ft

Stadion vendégjegypénztárai 15:00 órakor nyitnak a mérkőzés napján, kérjük, hogy a jegy nélkül, autóbusszal érkező szurkolók is legkésőbb 16:15-ig érkezzenek meg a pénztárhoz.

Gépkocsi parkolás:

A vendégszurkolók számára a stadiontól 200 m-re a Kenderesi úton áll rendelkezésre parkoló!

Beléptetés:

A vendégszektor jele: E

Forgókapus beléptető rendszer üzemel a stadionban, amelyen a beléptetés 15:45 órakor fog kezdődni.

Fontos információ a beléptető kapukkal kapcsolatban, hogy az érkező szurkoló ne forgassa át maga előtt a rendszert, mert akkor nem tud majd belépni. Amennyiben egy jeggyel másodszor próbálnak majd belépni, a rendszer „ismételt” felirattal jelzi, hogy a belépő már felhasználásra került. Abban az esetben, ha a belépő érvényes, de a szurkoló eltéveszti a szektort, a rendszer a „téves kapu” kiírással tájékoztatja erről a szurkolót és a rendezőket.

Kérjük szurkolóinkat, hogy a beléptető kapuba ne teljesen szemben, hanem vállukat kissé előrefordítva, oldalazva lépjenek be.  Amennyiben táskával, vagy csomaggal érkezik a mérkőzésre, azt maga elé szorítva lépjen be a forgókapuba, a táska pántja, vagy ruházata ne akadjon be. Amennyiben mégis valamilyen probléma adódna, és a kapu megáll, kérjük szurkolóinkat, hogy ne kezdjék feszegetni, lökdösni azt, hanem figyeljenek a rendezők instrukciójára.

Szurkolók ellátása:

A vendégszektorban büfé és illemhelyek várják a szurkolókat.

Szurkolói magatartás:

Kérjük a szurkolókat, hogy a mérkőzésen kizárólag sportszerűen biztassák a csapatokat, tartózkodjanak a rasszista, gyűlöletre uszító, másokban félelmet keltő, vagy másokat megbotránkoztató, nem a sportszerű szurkolással, buzdítással összefüggő megnyilvánulásoktól, illetve a pirotechnikai eszközök használatától, ugyanis ellenkező esetben a két klub komoly büntetést kaphat a Magyar Labdarúgó-szövetségtől.

Felhívjuk a figyelmet, hogy az a transzparens vihető be a sportlétesítmény területére, amely nem bír mások iránti gyűlöletre uszító, nem a sportszerű szurkolással, buzdítással összefüggő tartalommal (például politikai tartalom), vagy nem tartalmaz egyébként jogszabály által tiltott önkényuralmi jelképet. A beléptetésnél a rendezők ezeket a feltételeket ellenőrzik, és döntenek a transzparens megfelelősségéről, felhasználhatóságáról. Fontos hangsúlyozni, hogy a megfelelő tartalommal bíró transzparensek a stadionban csak úgy helyezhetőek ki, ha reklámot nem takarnak, és nem akadályozzák a menekülési útvonalakat használhatóságát.

Tájékoztatjuk továbbá a szurkolókat, hogy az Sztv. rendelkezése értelmében elzárással vagy százötvenezer forintig terjedő pénzbírsággal sújtható, aki a gyülekezési jogról szóló törvény hatálya alá tartozó rendezvényen vagy a sportrendezvények biztonságáról szóló kormányrendelet hatály alá tartozó sportrendezvényen az arcát oly módon eltakarva (ruhaneművel, illetve egyéb tárggyal) jelenik meg vagy tartózkodik, amely alkalmas arra, hogy meghiúsítsa a személyének a hatóság vagy az eljáró hivatalos személy által történő azonosítását.

Kérjük a szurkolókat, hogy fokozottan ügyeljenek a Stadion rendjére, tisztaságára, állagára, segítsék a rendezők munkáját.